Правила колорблокінгу: Як поєднувати кольори в одязі

Правила колорблокінгу: Як поєднувати кольори в одязі

Актуальні варіанти комбінування кольорів для яскравого літнього луку.

Поділитися:

Існують певні модні правила, як комбінувати різні кольори одягу гармонійно. А особливо у теплу пору, коли душа бажає лише яскравих відтінків. Як визначити свою палітру кольорів, чи можна міксувати декілька яскравих відтінків, та які кольорові поєднання у тренді - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Макіяж на випускний: 5 тенденцій з подіумів

Спершу пропонуємо розглянути 3 головні правила колорблокінгу

1. Знайдіть колір вашого типу. Усі кольори поділяються на теплі та холодні. Залежно від типу шкіри ви можете визначити, які з них вам пасують більше. Якщо ви володарка загорілої шкіри жовтого відтінку та маєте природній рум’янець - вам підійде тепла палітра. Якщо ж вас характеризує аристократична блідість - надавайте перевагу холодним барвам. 

2. Міксуйте «родинні» або протилежні кольори. У колірному колі існують так звані «родинні» кольори, які гармонійно комбінуються між собою. Вони стоять поруч один з одним. Компліментарні відтінки знаходяться чітко навпроти один одного: фуксія - смарагдовий, яскраво-жовтий - темно-фіолетовий, марсала - ніжний блакитний. 

3. Об’єднуйте чисті кольори з чистими, а брудні - з брудними. До прикладу, темний оливковий краще поєднати з блідим лимонним, а яскраво-червоний - із насиченим pink, адже, до прикладу, ніжний пудровий колір буде виглядати вицвілим на тлі глибокого зеленого. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як урізноманітнити офісний стиль: 7 яскравих ідей

Найактуальнішими модними поєднаннями кольорів весна-літо 2018 стали:

ОРАНЖ + НЕБЕСНИЙ 

Ніжний блакитний відтінок гармонійно поєднується з сонячним помаранчем. Оберіть оранжеві брюки oversize та ніжний блакитний топ - і ви безсумнівно будете у тренді. У новому теплому сезоні актуальним в одязі є також принт блакитно-оранжева смужка. 

Фото: instagram.com/dianagloster

Фото: instagram.com/tina_sizonova

НАСИЧЕНИЙ PINK + СПОКУСЛИВИЙ ЧЕРВОНИЙ 

Зухвалий мікс кольорів рожевий + червоний ввів у моду видатний французький модельєр Ів Сен-Лоран, а цьогоріч поєднання стало одним з головних літніх трендів. Обираючи одяг таких відтінків, комбінуйте образ таким чином, аби світліший колір був ближчим до обличчя. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антитренди весни 2018: З якими речами варто попрощатися

Фото: instagram.com/tina_sizonova

Фото: instagram.com/gilochka

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

УЛЬТРАФІОЛЕТ + ЯСКРАВИЙ ЖОВТИЙ 

Це поєднання відтінків точно обере смілива та впевнена у собі жінка. Якщо ви все ж не наважуєтесь на такий експеримент, доповніть свій образ яскравим аксесуаром - неонова сумка, фіолетові шкарпетки, лавандові човники тощо.

ПУДРОВИЙ + СВІТЛО-СІРИЙ 

Рожевий та сірий - ідеальне поєднання для романтичних натур. Особливо актуальною ця комбінація є у спортивному та кежуал стилях. Оберіть сірі скінні або бойфренди та ніжно-рожевий світшот і вирушайте на веселу прогулянку.

СМАРАГДОВИЙ + МАРСАЛА 

Такий тип поєднання кольорів більш характерний для прохолодної або дощової погоди. Відтінок марсала уособлює жіночність та елегантність, а смарагдовий додає образу розкішності та витонченості. 

Фото: instagram.com/gilochka

Фото: instagram.com/scandinavianfashions​​​​​​​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що носити в дощову погоду: 7 весняних ідей