Як урізноманітнити офісний стиль: 7 яскравих ідей

Як урізноманітнити офісний стиль: 7 яскравих ідей
instagram.com/blaireadiebee

Дізнайтесь, з чим комбінувати один з найголовніших трендів весни 2018.

Поділитися:

В останній місяць весни вже досить спекотно, тому модницям важко дотримуватись офісного дрес-коду. Однак не варто забувати, що цьогоріч однотонний брючний костюм став одним з головних трендів теплого сезону. Як обрати свій ідеальний діловий костюм та з чим його поєднувати, аби залишатися стильною, - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Антитренди весни 2018: З якими речами варто попрощатися

БІЛА ФУТБОЛКА + БРЮЧНИЙ КОСТЮМ 

Брючний костюм oversize ніжного або насиченого відтінку чудово поєднується зі стильною білою футболкою та спортивним взуттям. Біла футболка може супроводжуватися оригінальним принтом або написом. 

СУКНЯ-ЖАКЕТ

Сукня-жакет - прекрасна альтернатива банальному сірому або чорному брючному костюму. Для роботи в офісі обирайте довжину до колін та комбінуйте лук з білою сорочкою і туфлями на підборах. Доречно буде одягнути метелик або навіть краватку. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що носити в дощову погоду: 7 весняних ідей

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/blakelivelyig

СНІКЕРСИ + КОСТЮМ OVERSIZE 

Білі снікерси у поєднанні зі стильним костюмом - яскравий та сміливий весняний лук, який допоможе вам залишатися у тренді. Доповніть свій образ яскравою сумкою кросс-боді та окулярами oversize і почувайтеся неперевершено. 

ШОВКОВИЙ ТОП + БРЮКИ СКІННІ 

Легкий шовковий топ або блуза у поєднанні з класичними брюками скінні - ідеальний варіант для теплої весняної погоди. Одягніть улюблені босоніжки на підборах, адже вони візуально зроблять ніжки довшими, а фігуру - тендітнішою. Не забудьте про яскраві прикраси - саме вони додають образу завершеності та гармонійності. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модні тренди літа 2018: Горох, денім та ніжне мереживо

Фото: instagram.com/dianagloster

Фото: instagram.com/alina_frendiy

Фото: instagram.com/gilochka

ДЖЕМПЕР + СПІДНИЦЯ 

Такий варіант луку більше підійде для похмурої весняної погоди. При виборі спідниці не забувайте про найактуальнішу довжину цього року - міді, а також про найпопулярніші принти - клітинка, горох та смужка. 

У СТИЛІ CHANEL 

Твідова тканина набирає все більшої популярності навесні 2018-го. Жіночний костюм а-ля Chanel - це поєднання елегантного жакету з облягаючою спідницею-міді. Класичний твідовий жакет має довжину трохи нижчу лінії талії, 2-4 кишені, широкі плечі та вузький рукав. Перлини, намистини, каміння або ланцюжки - доречні прикраси для такого луку. 

Фото: instagram.com/greenteanosugar

Фото: нова колекція a.TaN

СУКНЯ-СОРОЧКА 

Така весняна сукня чудово підійде для теплої погоди. У ній ви почуватиметесь вільною та розкутою. Сукню-сорочку можна носити як разом з балетками та кросівками, так і туфлями на підборах. У холоднішу пору міксуйте образ з оригінальними панчохами та піджаком. 

Фото: нова колекція a.TaN

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оксамитові сумки на весну: Як та з чим носити