Тренди сережок весна-літо 2018: Перли, китиці та каффи

Тренди сережок весна-літо 2018: Перли, китиці та каффи
instagram.com/dianagloster

Такий аксесуар неодмінно привертатиме увагу!

Поділитися:

Сережки - один з найулюбленіших жіночих аксесуарів. Стильні сережки гармонійно вписуються в образ, підкреслюють жіночність, а інколи стають найголовнішим акцентом луку. Які модні тенденції сережок актуальні цього року - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що таке спорт-шик, і як поєднувати непоєднуване

ПЕРЛИ 

Перли завжди вважалися символом жіночої чуттєвості та елегантності. Цьогоріч у моді перли різноманітних форм та розміру. Надавайте перевагу довгим сережкам або сережкам у формі кільця. 

Фото: instagram.com/sophiebillebraheltd

МОНО-СЕРЕЖКА ТА КАФФИ 

Моно-сережка - чудовий аксесуар для романтичного весняного луку. Одягніть квіткову сукню або легку блузу і доповніть свій образ яскравим аксесуаром. Крім того, модно одягати сережки із різних наборів та яскраві каффи.  

Фото: instagram.com/dianagloster

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни

КВІТКОВИЙ ПРИНТ 

Сережки з оригінальним декором ідеально пасуватимуть до весняного образу. У новому теплому сезоні декор не обмежується жодними рамками, але особливо популярним став квітковий принт. Це можуть бути об’ємні позолочені квіткові сережки, які стануть родзинкою будь-якого луку або ж маленькі квіти-пусети, які зроблять образ ніжним та витонченим. 

Фото: instagram.com/dianagloster

Фото: instagram.com/chanelofficial

ПУСЕТИ 

Ніжні пусети з мініатюрним блискучим камінням - улюблениці жінок, які залишаються вірні класичному стилю. Такі сережки підійдуть для бізнес-леді, адже їх сміливо можна одягнути на переговори та ділові зустрічі. 

Фото: instagram.com/accessorize

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового

ДОВГІ ТА ГЕОМЕТРИЧНІ 

Масивні сережки геометричних форм стануть головним акцентом весняного образу. Обравши монолук, доповніть свій лук яскравими сережками та сумкою - і ви гарантовано будете у тренді. 

КИТИЦІ 

Сережки-китиці - новий тренд весняно-літнього сезону, який одразу ж завоював увагу модниць. Вони виглядають авангардно, додають образу кокетливості та грайливості. 

Фото: instagram.com/accessorize

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди взуття весни 2018: Вестерн, пластик та спорт-шик