Олексій Смолка зізнався, яка сцена з серіалу «Субота» лякала його «дружину» найбільше

Також виконавець головної ролі в серіалі «Субота» розповів, як відновлюється після напружених зйомок.

Поділитися:

Нещодавно на телеканалі «1+1» відбулася прем'єра нового комедійного 16-серійного комедійного серіалу «Субота».

За сюжетом, у невеликому селищі поруч із столицею живе сім'я Каблукових: глава сім'ї - Степан Каблуков (Олексій Смолка), «реальна глава сім'ї» - його дружина Арина Каблукова (Тетяна Коновалова) та двоє дітей: Ваня і Маша. Це звичайна сім'я, зі звичайним достатком і такими ж звичайними стосунками. В одну із субот, на річницю весілля, в будинок Каблукова приїжджають брат чоловіка, обидві бабусі та один із дідусів з новою молодою дружиною. Ювілей весілля відзначають із таким розмахом, що після нього теща головного героя потрапляє в лікарню. І після цієї яскравої святкової суботи у гостей не виходить роз'їхатися - всі застрянуть тут ще на довгі 15 тижнів. І начебто нічого особливого їх не тримає, але щоразу, цього зачарованого дня, суботу, обов'язково відбувається якась пригода, що знову змушує залишатися всіх гостей у цьому будинку.

Редакція «ТВ-парку» поспілкувалася з виконавцем головної ролі та популярним актором Олексієм Смолкою.

«Я пройшов проби на цю роль тільки після того, як відзняли пілотні серії. Пам'ятаю, що мені довго шукали дружину, а коли дізнався, що це буде Таня Коновалова, дуже зрадів, адже ми знайомі з нею ще з інституту. Як виявилося, у неї ревнивий чоловік. Після кожної сцени, коли ми з Танею прокидаємося в одному ліжку, вона голосила: «О Боже мій, а якщо це побачить мій Міша?». Але коли я познайомився з її чоловіком, ми швидко знайшли спільну мову», - розповів актор.

У деяких сім'ях із роками зникає взаєморозуміння і повага, які допомагають їм бути одним цілим. Каблукови чують один одного і саме тому, їм вдається долати ті проблеми і дрібні кумедні негаразди, які вони іноді самі собі створюють. І звісно ж, серіал про терплячість і повагу.

«Знаєте, після зйомок мені було складно повертатися додому, адже я ще не сімейна людина. Мені дуже не вистачало тієї атмосфери, яка панувала на майданчику, - атмосфери справжньої міцної родини. Дуже складно мені, як людині, яка тривалий час була холостяком, стати сім'янином. Напевно, ще не зустрів свою людину», - поділився Олексій Смолка.

Також Олексій Смолка розповів, як відновлюється після напрженої роботи:

«Найкраще, що мені допомагає - це спілкування з друзями і щирими людьми. У мене дуже багато друзів, які можуть і допомогти, і вислухати, і посварити, адже іноді це теж потрібно. Дуже люблю готувати, коли збираємося з друзями, це вже моя традиція. Взагалі кулінарія - моє хобі. Намагаюся розвивати свої навички. Я навіть вигадав свій салат, рецепт якого знаю тільки я. Взагалі дуже люблю готувати карбонара, різні варіації місо-супу, жульєн».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 3 рецепти для ідеальної романтичної вечері

Попри те, що за плечима Олексія Смолки є чимало цікавих ролей, його не покидають мрії про гру в мюзиклі.

Я дуже люблю мюзикли, коли дивився «Ла-ла-ленд», отримав неймовірне задоволення і навіть плакав на фінальних сценах. Я актор, що співає, тому мрія - роль в мюзиклі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 найкращих комедійних серіалів про родичів