5 головних трендів весільних зачісок у 2018

5 головних трендів весільних зачісок у 2018
@weddingphotoinspiration

Стильні варіанти зачісок для особливої події.

Поділитися:

Весілля - найбільш хвилююча та особлива подія у житті кожної жінки. Для цього дня потрібно все ретельно організувати та знайти не лише ідеальну сукню, а й стильний варіант зачіски. Сьогодні ми поговоримо про головні тренди зачісок 2018-го, які допоможуть створити розкішний весільний лук. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Весільна мода 2018: 7 головних трендів

МІНІМАЛІЗМ 

Стриманість, легкість та максимальна природність - головні атрибути весільної моди 2018-го. Забудьте про багатошаровість у зачісках, лаки для волосся з блискітками, застібки та каміння. У моді легкі хвилі, вплетені квіткові композиції та стримані віночки. 

@dirtybootsandmessyhair 

@dirtybootsandmessyhair 

ЛЕГКІ ХВИЛІ

Максимально природні та навіть трішки недбалі завитки - вдалий варіант весільної зачіски для дівчат з густим та довгим волоссям. Якщо ви придбали розкішну весільну сукню, саме ця зачіска допоможе зробити ваш лук максимально жіночним та гармонійним. Легкі хвилі підкреслять лінії обличчя, а загадкові завитки волосся біля щік зроблять акцент на ваших очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До перегляду нареченим: 5 фільмів про весілля

НИЖНІЙ ПУЧОК 

Така зачіска більше пасуватиме жінкам з маленьким обличчям та невисоким чолом. Зафіксуйте волосся резинкою або шпилькою. Можете витягнути декілька пасм біля щік і злегка накрутити їх. Така зачіска добре триматиме волосся, не заважатиме та дозволить почуватися вільно і впевнено. 

ВІЛЬНА КОСА

Плетіння залишається популярним у 2018-ому. Такий варіант зачіски стане родзинкою весільного луку. Головне, аби коса мала легкий та ніжний вигляд -  і ви почуватиметесь неперевершено! Також актуально робити плетіння, зібравши усе волосся і прикрасивши його квітами або стрічками. 

@weddingdresslookbook

ХВІСТ

Хвіст - сміливий варіант зачіски, який більше пасуватиме нареченим, які не одягатимуть фату. Володаркам густого та довгого волосся стилісти радять високий хвіст із вирівняним або злегка накрученим волоссям. Модницям із середнім за довжиною волоссям більше личитиме нижній хвіст із проділем.  

@wedding.pages 

@fashionmanufacture 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних стрижок, які варто спробувати влітку