Інвестиція в гардероб: Що носити влітку 2018

Інвестиція в гардероб: Що носити влітку 2018
@daphnemodeandthecity

Стильні речі, які варто придбати цього літа.

Поділитися:

Кожній модниці кортить зуміти слідкувати за усіма модними новинками, аби кожного сезону залишатися у тренді. Однак такі витрати на одяг суттєво впливають на гаманець, а раніше модні речі очолюють рейтинги антитрендів. Які речі варто придбати цього року, аби правильно інвестувати у свій гардероб - читайте у наших рекомендаціях. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити білі брюки: 5 безпрограшних комбінацій

ТРЕНЧ 

Тренч можна сміливо назвати одним із найпопулярніших видів верхнього одягу, що підійде і для осені, і для весни, і для прохолодного літа. У період літніх дощів класичний бежевий або сірий плащ до щиколотки допоможе вам мати стильний вигляд та почуватися комфортно.

@greenteanosugar

СПІДНИЦЯ-ОЛІВЕЦЬ

Це класика гардеробу. З такою спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі, а також неймовірно елегантним стане поєднання спідниці-олівця з шовковою блузою чи сорочкою. У холодніші літні дні ця річ матиме гарний дует із тонким в'язаним светром. Прихильниці стилю кежуал одягнуть такий вид спідниці з білою футболкою та кедами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в тренді: Наймодніші моделі сарафанів

 

@greenteanosugar

@dianagloster

КОСТЮМ ПАСТЕЛЬНОГО КОЛЬОРУ

Брючний костюм oversize ніжного пастельного відтінку чудово поєднується зі стильною білою футболкою та спортивним взуттям. Біла футболка може супроводжуватися оригінальним принтом або написом. 

БІЛІ АБО РОЖЕВІ КРОСІВКИ 

Радимо забути про трендові ugly-sneakers і надати перевагу жіночним сліперам. Міксуйте кросівки світлого кольору зі стильним джинсовим сарафаном, повітряною літньою сукнею у смужку або ж костюмом oversize.

СУКНЯ З ПРИНТОМ

Ніщо не підійме настрій краще, аніж яскрава сукня спекотного літнього дня. Влітку 2018-го модними принтами вважаються горох, клітинка, смужка та квіти. Трендовий варіант принту також має вдалий вигляд на сукнях, гольфах, спідницях прямого крою та шовкових блузах. 

@blaireadiebee

@alina_frendiy

@jannet_pravdyuk

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Правила дрес-коду: Вечірня чи коктейльна сукня