Лідія Таран вразила романтичним образом під час концерту на Софійській площі

Лідія Таран вразила романтичним образом під час концерту на Софійській площі

Лідія Таран та Володимир Остапчук відкрили вечір симфонічної музики.

Поділитися:

Зірка телеканалу 1+1 , яка разом з Володимиром Остапчуком вчора відкрила вечір симфонічної музики «Шляхи дружби» на Софійській площі, вразила публіку ніжним образом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран постала у несподіваному та ефектному образі

Для урочистого заходу за участю знаменитого італійського диригента Ріккардо Муті і голлівудського актора Джона Малковича ведуча ТСН вибрала шовкове плаття з пишною спідницею і масивною квіткою на корсеті з літньої колекції Isabel Garcia. Наряд був прикрашений акварельним квітковим принтом, який, як відзначають стилісти, зараз на піку літньої моди. Струнку талію Лідія підкреслила білим поясом, а легкі локони завершили ніжний і жіночний образ ведучої.

Партнер Лідії - ведучий програм Король десертів та Інспектор. Міста Володимир Остапчук - вибрав для концерту елегантний чорний смокінг з колекції Dolce & Gabbana.

Нагадаємо, вчора в центрі Києва на Софійській площі відбувся міжнародний концерт симфонічної музики. Італійські і українські діячі культури під керівництвом всесвітньо відомого диригента Ріккардо Муті виконали безсмертну музику Джузеппе Верді. Всього в спільному об'єднаному італійсько-українському симфонічному оркестрі і великому зведеному хорі було задіяно понад 300 учасників. Кульмінаційним моментом вечора стало виконання симфонічної поеми «Портрет Лінкольна», яку прикрасив голлівудський актор Джон Малкович своїм виконанням в ролі читця-декламатора.

Телеверсія концерту «Шляхи дружби» вже скоро буде показана на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Остапчук показав, як підріс його син