Наймодніше взуття літа 2018

Тренди взуття літа 2018
@dianagloster

Взуття, що допоможе залишатися у тренді.

Поділитися:

Ніщо не підкреслить красу жінки краще, ніж правильна пара туфель. Цього літа чимало яскравих та оригінальних моделей взуття змагаються за увагу модниць. Ідеальне взуття відображає індивідуальність, говорить про характер та смак. Що ж у тренді цього літа - читайте у нашій добірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як створити капсульний гардероб на літо

МЮЛІ

Стильні мюлі повернулися до нас із 80-х. Поєднувати мюлі потрібно із класичними синіми або блакитними джинсами прямого крою без будь-яких принтів або вишивки. Пам’ятайте, що головний акцент ви робите на взуття. Мюлі на підборах модно поєднувати з легкими літніми сукнями або сарафанами. Прихильниці спорт-шику одягнуть мюлі зі шкарпетками. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як носити мюлі: 5 яскравих ідей

@alina_frendiy

UGLY SNEAKERS

Масивні білі кросівки підкорили серця модниць по усьому світу. Таке взуття можна поєднувати як з джинсами, так і з легкими літніми сукнями. 

@dianagloster

ПЛАСТИК

Пластикові елементи зараз популярні і у взутті, і в одязі. Особливо актуальним стало поєднання пластику та лакованої шкіри, яке можна побачити на босоніжках і туфлях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 варіантів спідниць для створення неперевершених літніх образів

Фото: @nakdfashion

Фото: @scandinavianfashions

ГЛІТТЕР

Взуття із сяючим ефектом або камінням - ідеальний варіант для вечірнього виходу. Сяюче взуття підійде для модниць, які прагнуть виділитись із натовпу. 

@crimelondon

ОРИГІНАЛЬНІ ПІДБОРИ 

Kitten, comma та прозорий - найпопулярніші форми підборів нового теплого сезону. У них ви почуватиметесь зручно й вишукано водночас. 

Фото: @scandinavianfashions

ТУФЛІ ІЗ ЗАВ’ЯЗКАМИ 

Туфлі із гострим носком, масивними підборами та широким поясом або зав’язками з тканини стануть чудовим доповненням літнього луку. Надавайте перевагу яскравим відтінкам і додайте у літо ще більше барв!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди