7 варіантів спідниць для створення неперевершених літніх образів

Модні спідниці літа 2018
@lydiaemillen

Усе про найстильніші спідниці цього літа.

Поділитися:

Саме у легкій спідниці улюбленого відтінку кожна жінка почувається елегантною й витонченою. Цей елемент гардеробу дозволяє щодня міксувати оригінальні луки. Які фасони, принти та кольори спідниць у моді цього літа - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди

СПІДНИЦЯ-ФУТЛЯР

Це класика базового гардеробу. З такою спідницею можна створити чудовий образ в офісному стилі або у стилі спорт-шик. У холодніші літні дні ця річ матиме гарний дует із тонким в'язаним светром. Прихильниці стилю кежуал одягнуть такий вид спідниці з білою футболкою та кедами. 

@greenteanosugar

СПІДНИЦЯ-ПЛІСЕ 

Спідниця-плісе втримує свою популярність ще з минулого сезону. Щоправда, дизайнери дещо змінили її стиль. Тепер у моді спідниці довжиною міді, а також моделі асиметричного крою. Красуням plus-size радимо відмовитись від міні- або міді-довжини, а також надавати перевагу більш дрібним складкам. Крім того, важливо підібрати правильний верх, який вдало підкреслить ваші переваги.

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТОП-5 найпопулярніших пляжних аксесуарів

АСИМЕТРИЧНИЙ КРІЙ 

Асиметрія - популярний трюк, який робить будь-який літній лук трендовим. Сміливо обирайте спідниці асиметричного крою із глибоким розрізом, рюшами або шлейфом. 

@blaireadiebee

@entre_dois

В КЛІТИНКУ 

Класична клітинка - один із найактуальніших принтів літа. Одягнути спідницю в клітинку - найпростіший спосіб залишатися у тренді, не виходячи із зони комфорту. Обирайте спідниці будь-якого кольору, а найсміливішим модницям радимо поєднувати в образі два різних варіанти клітинки. До прикладу, жакет та спідниця можуть відрізнятися відтінком або ж розміром принту. 

@dianagloster

КВІТКОВИЙ ПРИНТ 

Ніщо не підійме настрій краще, аніж квіткова спідниця спекотного літнього дня. Влітку 2018-го модний квітковий принт може бути середнім або великим за розміром. Спідницю із квітковим принтом модно поєднувати з білою футболкою або ніжною блузою. Доповнити образ можна сумкою кросс-боді та улюбленими босоніжками на підборах. 

@dianagloster

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестиція в гардероб: Що носити влітку 2018

ІЗ РОЗРІЗОМ 

Спідниця з боковим розрізом – це класична модель. Такий елемент одягу повинен бути у гардеробі кожної жінки, адже він підходить усім типам фігури. Якщо дівчина невисокого зросту, їй пасуватиме спідниця з розрізом по центру. Вона візуально зробить ноги стрункішими. Спідниці з двома розрізами пасуватимуть жінкам з пишними формами. 

@greenteanosugar

@dianagloster

У СТИЛІ КЕРРІ БРЕДШОУ 

Спідниця із шифону, яку одягнула героїня Керрі Бредшоу, залишається культовою річчю й влітку 2018-ого. Пишна та багатошарова модель дозволить вам почуватися справжньою принцесою. Особливо стильний вигляд така спідниця матиме у поєднанні з білими сліперами та футболкою із логотипом.

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити білі брюки: 5 безпрограшних комбінацій