Новини міст: Де незабутньо провести вихідні 24-25 червня

Дізнавайтеся, як цікаво відпочити цими вихідними у різних містах України.

Поділитися:

Потрібен привід для того, щоби не залишатися вдома на вихідні? Тоді ось – цієї неділі, 24 червня, святкуватимуть День молоді. А втім, у різних містах України відбудуться цікаві заходи, не тільки пов’язані зі святом. Не проґавте можливість увиразнити свій відпочинок!

КИЇВ

На київському ВДНГ відбудеться безкоштовний майстер-клас для велосипедистів-початківців. Окрім навчань, інструктори покажуть та розкажуть, як безпечно пересуватися на велосипеді містом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпечні водойми Києва: Де найкраще купатися влітку

ЛЬВІВ

Якщо ви ще не відвідали цьогорічний фестиваль Alfa Jazz Fest, маєте таку можливість до 28 червня. На поціновувачів джазу чекає насичена програма заходу, знані джазові музиканти. А закриє фестиваль виступ співачки, учасниці «Голосу країни» Христини Соловій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька порадила, де провести вихідні у Львові

ОДЕСА

Грандіозний фестиваль Family Weekend, що пройде 24 та 25 червня, буде цікавий усій родині. На заході буде кілька музичних майданчиків, фестиваль їжі, ярмарок виробів хенд-мейд (від одягу до натуральної косметики), а також низка розваг для дітей.

ДНІПРО

25 червня на жителів Дніпра чекає святкування Дня молоді. О 13.00 розпочнеться концертна програма, а ввечері, о 21.00 буде особливий подарунок - концерт гурту «Друга ріка». Також ввечері на набережній пройде фестиваль фарб Kolir Fest.

З 14.00 стартують спортивні локації (скелелазіння, слеклайн, флорбол (хокей з пластиковим м'ячем), змагання з лазерних боїв), майданчики з реконструкції історичних битв, з танців, бойових мистецтв (айкідо, рукопашного бою), інтелектуальних ігор - мафії шахів і тд.

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК

24-25 червня в місті пройде Sport Fest. Відвідувачі заходу дізнаються про традиційні та незвичні види спорту, як ось петанк – це командна гра, в якій кожен учасник жбурляє металеву кулю в дерев’яну, що знаходиться в центрі кола.

Фестиваль відбуде ться на Німецькому озері в мікрорайоні Пасічна.

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ

Цієї суботи, 24 червня, на території Молодіжного парку в Хмельницькому відбудеться екофестиваль Green Fest. На заході можна буде відвідати декілька зон, пограти в настільні ігри та взяти участь у квесті містом. Увечері запланований фестиваль фарб холі, шоу мильних бульбашок, пінне шоу та нічний кіносеанс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 8 рецептів для пікніків: господині — просто, гостям — смачно