Правила дрес-коду: Спортивний стиль

Правила спортивного стилю
@dannykekspro

Головні правила найзручнішого модного стилю.

Поділитися:

Спортивний стиль ще декілька років тому перестав бути актуальним лише у спортзалі. До улюбленого спортивного костюму можна додати декілька модних деталей - і ви безсумнівно будете у тренді. Така популярність спортивного стилю аргументується його комфортом і практичністю. Про головні риси та невід’ємні атрибути найзручнішого модного стилю - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З чим носити білі брюки: 5 безпрограшних комбінацій

@nata_fedorchuk

До головних рис спортивного стилю належать простота фасону, велика кількість швів, кишень, надписів, декоративних вставок тощо. Популярними тканинами для пошиття спортивного одягу стали бавовна і трикотаж, а також водонепроникні матеріали, які легко прати. 

Здавалося б, зі спортивним одягом можна носити лише зручне взуття - кеди, кросівки, сліппери та інші. Однак цьогоріч найголовніше правило вуличного спортивного стилю - поєднувати непоєднуване. Новий модний напрям отримав назву спорт-шик

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в тренді: Наймодніші моделі сарафанів

@alina_frendiy

Якщо раніше ви чули, що одягати туфлі на підборах зі спортивними брюками - це моветон, то нині - зовсім навпаки. Світшот із спідницею-олівцем, светр-оверсайз і легка спідниця-міді, туфлі й шкарпетки, спортивний костюм та босоніжки - спорт-шик безсумнівно підкорив індустрію моди і став справжньою революцією. На перший погляд здається, що у цьому стилі не існує правил, однак все ж варто взяти до уваги декілька нюансів:

1. Багатошаровість. Навіть простий спортивний образ передбачає багатошаровість - топ, футболка, куртка. Такий ж принцип існує у спорт-шик, і найголовніше тут - міксувати речі, які виглядатимуть гармонійно у комплексі.

@scandinavianfashions 

2. Легка недбалість. Спорт-шик не передачає ідеальності в образі, як, до прикладу, гламур або офісний стиль. Любительки цього модного напрямку почуваються вільно та комфортно, наче збиралися недовго, перед тим як вийти з дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інвестиція в гардероб: Що носити влітку 2018

3. Сила кольору. Спорт-шик - це не тільки кислотно-лимонні або неонові речі. Тут багато білого, ніжно-сірого та чорного. У комбінуванні кольорів немає обмежень, проте важливо пам’ятати принципи колорблокінгу і не змішувати більше трьох яскравих відтінків.   

@scandinavianfashions 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 речей гардеробу, які ніколи не вийдуть з моди