Уперше без принца: Меган Маркл вирушила у королівське турне

Меган Маркл із Єлизаветою ІІ вирушила у турне
Vanity Fair

Дружина принца Гаррі та Єлизавета ІІ разом поїхали до Чешира.

Поділитися:

Сьогодні герцогиня Меган Маркл вирушила у своє перше королівське турне. Їй випала честь супроводжувати королеву Єлизавету II під час поїздки до графства Чешир. Там королева та Меган будуть присутні на відкритті мосту та театру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мама Меган Маркл попросила доньку жити поруч

До графства вони приїхали королівським потягом The Royal Train, який монарша родина використовує з 1842 року. У дев’яти вагонах потяга - спальні кімнати, ванні та їдальня на 12 персон. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Меган Маркл з'явився plus size двійник (фото)

Цікаво, що скористатися ним можна кілька разів на рік в особливих випадках. На потязі можуть пересуватися лише старші члени королівської сім'ї: Єлизавета II, принц Філіп, принц Чарльз та герцогиня Камілла. Лише одного разу виняток зробили для принца Вільяма, який проїхався на ньому 2003 року під час свого туру з нагоди дня народження. Принцу Гаррі та Кейт Міддлтон такий дозвіл не надавався.

Для поїздки герцогиня Сассекська обрала сукню кремового відтінку з тонким чорним поясом від Givenchy, чорні туфлі та невеличку сумочку. Королева постала в пальто і капелюшку яскравого світло-зеленого кольору, і також зупинилася на чорних сумці та взутті. 

За інформацією видання Eхpress, Меган не знала, як поводитися відповідно до етикету: сідати в авто, яке їх чекало, до королеви чи після. Зрештою запиталась у самої Єлизавети: «Як ви вважаєте за краще?». І та пропустила герцогиню вперед.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдягаємося як герцогиня: 5 елегантних образів Меган Маркл