Валіза модниці: Що брати з собою в подорож

Валіза модниці: Що брати з собою в подорож
@victoriassecret

Найнеобхідніші речі для стильного пляжного луку.

Поділитися:

Літо 2018-го тішить нас своїми спекотними сонячними днями, і кожній модниці кортить чимшвидше вирушити у мандрівку. Жіноча валіза часто не поміщає усе бажане. Ми відібрали для вас найнеобхідніші речі, які неодмінно потрібно взяти у морську подорож. Саме вони допоможуть створити модний лук, що безсумнівно приковуватиме погляди. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни

СОЛОМ’ЯНИЙ КАПЕЛЮШОК

Створюючи стильний пляжний образ, не забудьте про капелюшок. Влітку 2018-го у тренді солом’яні капелюшки із середніми або широкими полями. 

ОКУЛЯРИ

Окуляри - стильний аксесуар, який не тільки робить ваш лук оригінальним та яскравим, а й захищає очі від шкідливих ультрафіолетових променів та запобігає появі зморшок. Літній сезон 2018-ого пропонує цікаві моделі сонцезахисних окуляр на будь-який смак: котяче око, метелики, тішейди, окуляри в стилі oversize, авіатори тощо. 

СУМКА-КОШИК

Ще у минулому сезоні плетена сумка-корзинка була доречним аксесуаром лише для пляжної моди, а вже цьогоріч ця річ з’явилася у щоденному гардеробі кожної модниці. Носіть улюблену солом’яну або бамбукову сумку - і ви точно будете у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найактуальніший аксесуар літа: З чим носити сумку-корзинку

@alina_frendiy

@blaireadiebee

@emmahill

ПАРЕО 

Парео потрібно підбирати відповідно до стилю вашого купальника. Аби образ мав елегантний та жіночний вигляд, для світлих купальників обирайте яскраве парео, а для купальників з принтом - стриманий варіант. Пам’ятайте, що найактуальнішими принтами цього літа залишаються горох, клітинка, смужка та квіти. Окрім звичних парео обирайте парео-сорочки, парео-сукні або парео-вишиванки. 

@yuliya_magdych

ПРИКРАСИ 

Саме яскраві аксесуари допоможуть правильно розставити акценти й зробити неймовірне пляжне фото. Цьогоріч у моді максимум прикрас - масивні браслети, персні, намисто, брошки тощо. Крім того, ви можете зробити стильну зачіску плетіння, додавши кілька квітів або стрічок. Такий трюк у гавайському стилі додасть вашому образу грайливості та кокетливості. 

@scandinavianfashions

@g.bar.kiev

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пляжна мода 2018: Обираємо наймодніші купальники сезону