З чим носити корсет: 5 літніх ідей

З чим носити корсет: 5 літніх ідей
instagram.com/tina_sizonova

Дізнайтесь, з чим поєднувати трендовий аксесуар літа.

Поділитися:

Ще декілька років тому корсет вважався нижньою білизною, а вже сьогодні модниці по всьому світу одягають оригінальний аксесуар поверх верхнього одягу. Такий сміливий тренд ідеально підкреслює лінії талії та зону декольте, створюючи жіночний та витончений образ. Які існують види корсетів, та з чим їх носити - читайте у наших порадах. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 модних тенденцій педикюру літа 2018

З СОРОЧКОЮ 

Чорний корсет + біла сорочка - безпрограшне поєднання для створення кежуал-образу. Доповніть лук стильними джинсами-бойфрендами, окулярами oversize та сумкою кросс-боді. А червона помада додасть образу французької романтичності. 

@solomiyavitvitska

@scandinavianfashions

ІЗ СУКНЕЮ 

Джинсовий або шкіряний корсет модно носити у поєднанні з легкою літньою сукнею довжиною міді. Сукня з трендовим принтом додасть образу оригінальності й літньої невимушеності. Обирайте моделі у смужку, горох або квіти. 

@katyasilchenko

У моді також корсети у білизняному стилі, які можна носити замість верху разом зі спідницею або із жакетом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поза модою і часом: Як та з чим носити маленьку чорну сукню

@tina_sizonova

@scandinavianfashions

З ЖАКЕТОМ 

Особливо стильний вигляд матиме корсет разом з костюмом oversize. Обирайте моделі костюму яскравих або пастельних відтінків та міксуйте образ з білими сліперами, ugly sneakers, туфлями-човниками або босоніжками на підборах. 

@tina_sizonova

КОРСЕТ-ПОЯС

Окрім моделей з деніму та шкіри, модним вважається корсет-пояс. Скомпонуйте такий аксесуар разом з літнім сарафаном, легким светром, шовковою блузою або сорочкою в чоловічому стилі, і ви неодмінно будете у тренді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в моді: Як носити спідницю-плісе

@scandinavianfashions

ЗІ СВЕТРОМ 

У холоднішу пору носіть корсети зі светрами, одягнувши кюлоти, улюблені джинси або широкі брюки-вітрила. Крім того, доречно створювати багатошарові луки, до прикладу, светр + корсет + куртка. 

@alina_frendiy

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найактуальніший колір літа: 5 жовтих елементів гардеробу