Даша Астаф'єва збирається покинути шоу-бізнес

Даша Астаф’єва збирається піти із шоу-бізнесу
@da_astafieva

Зірка дала відверте інтерв'ю Маші Єфросиніній.

Поділитися:

Днями на YouTube-каналі популярної української ведучої, учасниці нового сезону Танців з зірками Маші Єфросиніної з'явилося нове відверте інтерв'ю із відомою артисткою Дашою Астаф'євою. Під час бесіди Даша розповіла більше про своє особисте життя та плани на майбутнє. 

Спершу зірка прокоментувала свої стосунки із коханим Артемом Кімом: 

«Коли у нас почалися серйозні стосунки з Артемом, я сказала йому, що ніколи нікому не розповідаю про своє особисте життя, не люблю все виставляти на показ, але нам треба зробити цей крок - з'явитися разом на світській вечірці. Ми разом пішли на прем'єру вистави «Шафа» Олени Коляденко. Для Артема це було максимально дискомфортно. Я ніколи не бачила його таким схвильованим. Це була зовсім інша людина. Я навіть не хочу його таким бачити. Я не хочу приносити такі неприємні емоції близьким людям. Тому, коли запитання стосується моєї роботи, я ніколи не прошу його йти зі мною».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Даша Астафьева (@da_astafieva) on

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф’єва прокоментувала, чи був у її житті секс з дівчатами

На запитання Маші про те, як Даші вдається поєднувати роботу та особисте життя, артистка зробила сенсаційне зізнання: 

«Я сподіваюся, що скоро піду з шоу-бізнесу. Все більше і більше, я не те що розчаровуюсь... Я розчиняю свою позицію «Я зірка. Я співачка». Я просто людина-емоція і мені не важливо, буду я в шоу-бізнесі або в кіно. Так, я - творчість. Але є в цій сфері якісь несумісні речі з моїм людським сприйняттям. Я часто почуваюся на сцені дискомфортно. Я розумію, що це не те, чим би я хотіла займатися. Я вірю, що найближчим часом ми станемо батьками. Я хочу присвятити себе сім'ї. Ми з Артемом так стараємося. Вже і батьки підбурюють (прим. ред. - усміхається). Був момент - кожен місяць супроводжувався сльозами, коли я розуміла, що не завагітніла. Потім Артем подарував собаку, щоб якийсь час мені було на кого відволіктися. Чічіко (прим. ред. - собака Даші) - це істота, яка прийняла на себе всю любов».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Даша Астафьева (@da_astafieva) on

Повне інтерв'ю «Екзамен на відвердість» із Дашою Астаф'євою можна подивитися на нашому сайті: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даша Астаф’єва розповіла про своє весілля