З’явилося відео скандальної сцени з Поляковою, що не ввійшла до Свінгерів-2

Оля Полякова показала рольову гру в президента та першу леді (відео, що не ввійшло у Свінгери-2)

Рольова гра «в президента та першу леді».

Поділитися:

У мережу потрапило відео сцени, що не ввійшла до сиквела української еротичної комедії Свінгери-2: в ній героїня розважається зі своїм чоловіком-бізнесменом рольовою грою «в президента та першу леді». Співачка з’являється у відео в рожевій сукні-піджаку та капелюшку і зображає з себе спокусливу «дружину президента».

Перша леді країни вийшла в Олі дуже сексапільною: вона добре знається на тому, як підтримати «гаранта» після довгого сидіння в лімузині чи ходіння по ділових зустрічах. Єдине, що її непокоїть — це те, що «апарат президента» не працює, тобто в її чоловіка проблеми з потенцією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Це не я, це Ілонка! - Оля Полякова прокоментувала солодкий поцілунок з Дашею Астаф'євою

Для того, щоб повернути чоловічу силу Ігорю, героїня Полякової вдається і до рольових ігор (в образах то секретарки, то покоївки), і до уроків тантричного сексу з гуру (Дзідзьо).

Як у секс-комедії Свінгери-2 саркастично відображені актуальні реалії української передвиборчої гонитви можна з 1 березня оцінити в усіх кінотеатрах країни. А на цьому відео можна побачити додатковий епізод, що не увійшов до стрічки.