Де та коли дивитися тревел-шоу "Світ навиворіт" про Еквадор з Дмитром Комаровим

Світ навиворіт. Україна
Де та коли дивитися тревел-шоу Світ навиворіт. Еквадор - 1+1

Не пропустіть!

Поділитися:

Вже сьогодні, у п'ятницю о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна глядачі побачать випуск тревел-шоу з Дмитром Комаровим "Світ навиворіт" про Еквадор, знятий до повномасштабного вторгнення. «Бананова республіка» – саме такі асоціації викликає ця країна у мешканців наших широт. Але екзотичний фрукт далеко не все, чим може здивувати Еквадор.  Це  країна, яка відома багатовіковою історією та захоплюючою культурою. Дмитро Комаров покаже Еквадор, про який мало хто знає. 

Під час своєї експедиції мандрівник розкаже, як вирощують банани для експорту до України. Щоб дізнатися всю правду про еквадорські банани, Дмитро Комаров познайомився з Едвардом Вейзом – українцем, який працює начальником відділу контролю якості в "банановій республіці”. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров у новому випуску “Світу навиворіт” покаже, як в Колумбії шиють куленепробивний одяг, що захищає життя українців

Дмитро Комаров

Команда «Світу навиворіт» вирушить в небезпечний та тривалий шлях через еквадорську Амазонію, щоб знайти одне з племен ваорані. Мандрівник намагатиметься дізнатися, як вони адаптувалися до нових умов і чому шкодують про своє рішення вийти на контакт із цивілізованим світом. 

Крім того, в одному з випусків глядачі побачать надихаючу історію дівчини з інвалідністю, яка кинула виклик індустрії краси.

Дмитро Комаров

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Світ навиворіт – Колумбія»: у новому випуску Дмитро Комаров покаже перегони на тарантасах та залаштунки кориди

Не пропустіть тревел-шоу з Дмитром Комаровим "Світ навиворіт" про Еквадор вже сьогодні о 19:30 на телеканалі 1+1 Україна!

Новини по темі