Дмитро Комаров ледь не став здобиччю піратів

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров ледь не потрапив до піратів
unsplash.com

Ведучий-екстремал вскочив у халепу на шляху до Сау Раймундо.

Поділитися:

Сьогодні о 22:30 глядачі каналу 1+1 побачать продовження неймовірних пригод Світу навиворіт з Дмитром Комаровим у Бразилії. Ведучий покаже найпрекрасніші куточки фантастичної країни, в якій безліч вражаючих місць з чудесами природи та небезпечних і диких тварин.

Цього разу Дмитро Комаров відвідає найвідомішу точку Амазонки, яка трапляється на шляху кожного туриста. Це відома база, де можна познайомитися з найдавнішим видом риб, що населяє планету вже близько 135 мільйонів років.

Тут розмножують і зберігають популяцію риби піраруку, яка водиться в водах Амазонки і її притоках. Це гігантське прісноводне створіння вагою від 100 кг жило ще в епоху динозаврів. При випадковій зустрічі людини з цією на перший погляд безпечною рибою можуть трапитися непередбачувані наслідки.

Ведучий познайомився з власником бази Аліманом, на якого нападали піраруку та піраньї. Чоловік розповів про випадок, коли він зайшов якось до басейну, аби огородити його сіткою, і ледь не втратив ногу.

Але не дивлячись на те, що найдавніший вид риби занесений до Червоної книи, вона є популярною у бразильців стравою. Філе з піраруку є майже у кожної хазяйки в домі, адже на деяких територіях при наявності спеціального дозволу риболовля дозволена.

В кращих традиціях Світу навиворіт Дмитро вирішив перевірити на собі всі умови та складнощі вилову піраруку. На шляху до Сау Раймундо – поселення вправних риболовів на прісноводного хижака, ведучий-екстремал ледь не став здобиччю піратів.

Ці місця в народі кличуть Сомалі Амазонії. Саме тут знаходиться найбільша кількість піратів в Бразилії, які нападають на човни ночами.

Команда намагалася дістатися поселення риболовів якнайшвидше, але до темряви вони так і не встигли. Що трапилося і чи дісталися вони до місця призначення, дивіться вже у сьогоднішньому випуску продовження пригод Світу навиворіт.

Ще більше цікавих моментів та екстремальних кадрів з продовження подорожі Бразилією, дивіться щосереди на телеканалі 1+1.

Новини по темі