Дмитро Комаров опинився на межі життя і смерті

Світ навиворіт. Україна

Ведучий-екстремал взяв участь у давньому ритуалі індіанців.

Поділитися:

27 лютого о 22:45 глядачі каналу 1+1 побачать продовження неймовірних пригод Світу навиворіт з Дмитром Комаровим у Бразилії. Ведучий повернувся в Амазонію, найбільший лісний масив, в якому мешкає близько 200 індійських племен з шаманами, які й досі продовжують спілкуватися з духами.

Цього разу Дмитро Комаров, в кращих традиціях Світу навиворіт, спробує на собі один із найнебезпечніших ритуалів «Аяуаска», який допомагає давнім шаманам Амазонії спілкуватися з духами природи, аби отримати таємні знання та надздібності. Дотримавшись спеціальної дієти напередодні та виконавши правильно ритуал, можна на довгий час забути про стрес та проблеми. Для цього Дмитро Комаров спробує вмерти та заново відродитися за допомогою спеціального напою, звареного з двох інгредієнтів: ліан і листків куща чакруна.  

Що саме трапиться з телеведучим під час ритуалу і чи зможе він досягти потрібного стану, глядачі дізнаються вже сьогодні. Ведучий-екстремал також вирушить до Манауса, щоб познайомитися з професором Марсело Горда, який більше 20 років займається порятунком маленьких мавп тамаринів.

Особливість тварин полягає у тому, що вони можуть жити тільки на одному місці. Тому їхнє помешкання – частина невинищеного лісу, який залишили на своєму місці, знаходиться прямісінько в центрі мегаполісу серед бетонних доріг та будівель. Наразі в Бразилії залишилось 1 000 тамаринів. Разом з Марсело Горда Дмитро Комаров спробує познайомитися з тваринами ближче та підгодувати їх бананами. А ще дізнатися, як саме професор намагається врятувати вимираючий вид, та яким чином він відновлює вирублені ліси.

Ще більше цікавих моментів з 16-го випуску Світу навиворіт в Бразилії, телеглядачі каналу 1+1 побачать сьогодні о 22:45.

Новини по темі