Дмитро Комаров показав шокуючі наслідки стародавнього ритуалу індіанців Амазонії

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров показав наслідки стародавнього ритуалу індіанців Амазонії

Новий сезон тревел-проекту Світ навиворіт розпочнеться на телеканалі 1+1 вже цієї осені.

Поділитися:

Зовсім скоро на телеканалі 1+1 стартує довгоочікувана прем'єра нового сезону екстремального тревел-шоу Світ навиворіт з Дмитром Комаровим. На цей раз команда вирушила в експедицію в Бразилію, країну контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

У першій частині сезону телеглядачі разом з Дмитром Комаровим відкриють для себе дикі, непрохідні джунглі Амазонії й познайомляться з найдавнішими племенами, які повністю ізольовані від цивілізації. Їх ритуали й досі є загадкою для сучасної людини, а ефект від них шокує і переносить в іншу реальність. Один з таких ритуалів, за найкращими традиціями Світу навиворіт, телеведучий випробував на собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото дня: Комаров показав кумедне селфі з лінивцем

«Індіанці Амазонії живуть в іншому світі. Ми не можемо собі уявити таке навіть у кіно. Це схоже на іншу планету, на щось незвідане і зовсім чуже. Найголовніша особливість цих племен у тому, що багато з них дійсно ізольовані від сучасного життя. Це контролюється державою. До багатьох не підпускають нікого: ні дослідників, ні журналістів, ні туристів. Завдяки цьому стародавні народи зуміли зберегти свої таємні первісні ритуали, частину з яких я випробував на собі.

Скажу чесно, це були ситуації з категорії «на межі». Іноді після цих ритуалів мені здавалося, що я не виживу.

Обряди, які індіанці регулярно використовують для спілкування з духами, нам здаються маленькою смертю. У цей момент ти повністю переносишся в іншу реальність і не розумієш, що з тобою фізично і морально відбувається», - розповів Дмитро.

Які саме ритуали випробував на собі Дмитро Комаров, а що йому так і не вдалося перевірити, можна буде дізнатися під час творчих зустрічей з телеведучим відразу після його повернення з експедиції. Зустрічі відбудуться в Харкові, Дніпрі, Києві, Ужгороді, Чернівцях та Одесі. А ще телеведучий познайомить українців із зіркою відомого бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселією Сантос, яка вперше відвідає Східну Європу.

Нагадаємо, прем'єра нового бразильського сезону екстремального тревел-проекту Світ навиворіт відбудеться на телеканалі 1+1 вже цієї осені.

Новини по темі