Дмитро Комаров показав сторінки своєї першої книги

Світ навиворіт. Україна

Найвідоміший мандрівник у 2018 році видасть свою першу книгу

Поділитися:

31 січня на презентації нового хіта від українського видавництва #книголав «Книга-мандрівка. Україна» виступив найпопулярніший український телемандрівник Дмитро Комаров.

Захоплено розповідаючи про подорожі Україною і свою любов до читання, ведучий 1+1 не стримався і розкрив таємницю – цього року він теж готує великий книжковий сюрприз. Світ побачить перше видання, яке Діма з командою почали готувати ще торік. Це 200 сторінок яскравих фотографій, порад і фактів про незвичайні та найдивовижніші місця нашої величезної планети. Багато фотографій зробив сам Дмитро у подорожах. Екстрим, екзотика, шок, нові відкриття – все, що люблять глядачі «Світу навиворіт», і все, що найвідоміший мандрівник країни бачив на власні очі і сам дослідив.

Назви книги автор не розкрив і навіть зізнався, що планує спитати поради у своїх читачів у соціальних мережах. Тож стежте за акаунтом Діми та пропонуйте свої варіанти назви. Зате Діма вже показав перші сторінки книжки - фото розворотів – прямо зі смартфона.

У книжці буде п'ять розділів: Гори/Вулкани, Острови/Пляжі, Річки/Водойми, Савани/Пустелі, Мегаполіси/Міста. Це мікс енциклопедії, атласу й путівника – а чого ще можна було чекати від такого оригінала?

Читачів майбутньої книги порадують есе Комарова про його дорожні враження і лайфхаки бувалого мандрівника: списки необхідного, склад аптечки, рецепти туриста, екзотичні страви і багато іншого. Сам Діма сподівається, що його книжка підійде для читачів різного віку і зможе стати улюбленим альтернативним підручником з географії для школярів.

«За сім з гаком років шоу «Світ навиворіт» і моїх особистих експедицій у нас накопичилася маса матеріалу. От уже понад рік ми з командою працюємо над моєю книгою подорожей. Це абсолютно новий формат. Ви не знайдете в ній блогових історій чи google-фактів. Тут факти, які я сам роздобув, і мій особистий досвід. Того, що буде в книзі, ви не знайдете більш ніде. В цьому її цінність. І саме цим скарбом я хочу поділитися зі своїми читачами. Це буде книга для всієї родини, яку добре не тільки прочитати, але й погортати-подивитися. Презентація відбудеться цього року, обіцяю», - поділився мандрівник.

Видавець першої книги Комарова - #книголав за участю студії контенту custom lab.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки каналу 1+1 потрапили до 20-ки найкрасивіших людей України

Новини по темі