Дмитро Комаров і Надя Дорофеєва здійснили мрію важкохворої дівчинки

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров разом із відомою співачкою здійснили мрію важкохворої дівчинки
https://www.facebook.com/1plus1.DmitroKomarov/

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» залучив до благодійної ініціативи солістку «Время и стекло».

Поделиться:

 

Дівчинка зворушила Кейт Міддлтон своїм вишуканим подарунком (фото)Ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, який нещодавно вже зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинки, здійснив мрію своєї підопічної – Кіри Ковальової.

Ведучому вдалося влаштувати зустріч 7-річної дівчинки, яка має вроджену ваду спинного мозку, з її улюбленою співачкою – солісткою гурту «Время и стекло» Надею Дорофєєвою. Під час концерту зірки у Дніпрі він познайомив Кіру з нею.

Кіра не знала, що їде до кумира)) Це було казка для дитини. Дівчинка на час забула про болячки. Забула, що мріє жити без підгузків, нормально ходити і повинна терміново летіти на операцію до Ізраїлю. Це був шматочок щастя в чистому вигляді, - зізнається ведучий.

Популярна співачка вирішила долучитися до благодійної ініціативи Дмитра Комарова «Чашки кави» і звернулася до своїх прихильників з проханням допомогти дівчинці.

Сьогодні я хочу попросити вас зробити мені подарунок на 8 березня і врятувати життя однієї маленької дівчинки, 9-річної Кіри з Дніпра. Я долучаюся до благодійної акції # чашкакави Діми Комарова, суть якої дуже проста і зрозуміла - відмовитися від дрібниць, без яких можна прожити і за ці гроші врятувати життя дитини, зібравши їй на операцію, - написала Надя Дорофєєва в соцмережах.

Ведучий зізнався, що давно мріяв залучати до благодійної акції публічних людей, які можуть допомогти врятувати набагато більше дитячих життів.

Сьогодні, коли на псевдоблагодійності наживаються шахраї, дуже важливою є участь у зборі грошей публічних людей, які за правдивість інформації відповідають своїм ім'ям, особою і кар'єрою. Давайте разом робити добрі справи. Ми повинні встигнути зібрати до операції в квітні всю суму, - заявив Дмитро Комаров.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

5168 7559 3765 0519 (гривня, картка юніора до 17 років)

МФО 305299

Код ЄДРПОУ 14360570

Розрахунковий рахунок 29244825509100

Одержувач: Ковальова Кіра Олександрівна

Призначення: 4001204161

Благодійний внесок на лікування Кіри Ковальової

УкрСиббанк: 2625 8010 2353 93

Одержувач - Ковальова Анна Олександрівна (мама дівчинки Анна Ковальова

PayPal: iput07@mail.ru

Новости по теме