Дмитро Комаров розповість, що залишилося за кадром бразильського сезону «Світу навиворіт»

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповість, що залишилося за кадром бразильського сезону «Світу навиворіт» | 1+1

Дізнайся деталі екстремальних зйомок.

Поділитися:

Сьогодні, 27 листопада, о 22.45 глядачі каналу 1+1 побачать останню серію бразильського сезону тревел-шоу «Світ навиворіт». У фінальному випуску ведучий програми Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв розкажуть, як проходила найтриваліша експедиція в історії проекту та покажуть усе, що залишилося за кадром.

Бразильський сезон встановив багато рекордів. Ще у жодній країні експедиція не тривала так довго – «Світ навиворіт» повертався сюди тричі. У Бразилії команда проекту провела 204 знімальних дні, записала більше 50 інтерв'ю з найдивовижнішими героями, відвідала всі регіони країни і проїхала десятки тисяч кілометрів.

В останньому випуску рекордного сезону команда проекту покаже «Світ навиворіт» зсередини.

«Бразильська експедиція виявилася найбільш ризикованою ми тонули, потрапляли під дуло пістолету і випробовували на собі всі екстремальні ритуали індіанців. Ми брали участь у рятувальній операції під час аварії на дамбі і працювали з поліцейськими в кримінальних фавелах. Найбільше Бразилія вразила мене людьми неймовірними героями наших програм, їх історіями, силою духу та волею», – згадує Дмитро Комаров.

У програмі покажуть архівні кадри, які не увійшли в ефір. Олександр Дмитрієв розповість історію, як в Амазонці потонув коштовний квадрокоптер, і як доводилося рятувати техніку після екстремальних зйомок у воді та болоті. А Комаров відкриє деякі професійні секрети роботи. Екстрим переслідував команду протягом всієї експедиції. Так, під час зйомок рафтингу в небезпечних водах Амазонки мандрівники мало не попрощалися з життям, а в Ріо-де-Жанейро їх обікрали просто під час карнавалу.

Цікаво, що бразильський сезон став рекордним також для сторінки Дмитра Комарова в Instagram – вона перетнула межу в мільйон підписників. З цієї нагоди ведучий приготував особливий сюрприз для глядачів програми.

Новини по темі