Дмитро Комаров розповів, де проведе весільну подорож

Світ навиворіт. Україна

Ведучий програми «Світ навиворіт» знайшов місце, де проведе медовий місяць.

Поділитися:

Дмитро Комаров оприлюднив результати аналізу ДНК волосся «снігової людини»Вчора, 10 листопада, о 22:00 у дев’ятому випуску екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров розповів глядачам, де проведе весільну подорож. Дорогою до Евересту є лише один елітний готель, куди зазвичай прилітають заможні туристи.

5-зірковий готель з виглядом на Еверест з кожного номеру знаходиться на висоті 3880 метрів над рівнем моря. Замість чорної ікри з дорогим шампанським гостей тут «пригощають» повітрям – в кожному кутку знаходиться балон з киснем.

З кожної кімнати видно Еверест. Навіть з ванної кімнати можна насолоджуватися краєвидом.

Цей готель просто божественне місце! Як я хочу тут жити!

Працівник готелю показав головну принаду готелю – терасу, вихід на неї є з кожного номеру готелю. Чоловік каже, що часто гості прилітають в готель на 15 хвилин, щоб просто попити кави. Часто у високогірному елітному готелі святкують весілля.

Ви мене тут ще побачите. Коли в мене буде весілля, я вам обіцяю, що медовий місяць я почну тут, в цьому готелі, – заявив Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров пожартував, що насправді він не просто подорожує світом, а шукає місце, де провести шлюбну ніч. Поки Дмитро Комаров не спішить з пошуками нареченої, хоча після конкурсу від «Теленеделя» прихильниці завалили ведучого листами.

Читайте також інтерв’ю з новим ведучим ТСН Святославом Гринчуком. В День холостяків телеведучий розповів, які жінки йому подобаються та що для нього ідеальний холостяцький вечір.

Новини по темі