Дмитро Комаров розповів про найекстремальніший момент бразильської експедиції

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розповів про найекстремальніший момент бразильської експедиції | 1+1
Фото: Ростислав Ріпка

Безумство та й годі.

Поділитися:

Учора, 27 листопада, глядачі побачили кінцевий епізод «Світу навиворіт» із Бразилії. Ця експедиція стала найдовшою за історію програми – команді довелося повертатися сюди тричі. Та останній випуск став особливим не лише з цієї причини. У ньому ведучий Дмитро Комаров та оператор Олександр Дмитрієв пригадали найяскравіші моменти подорожі та розповіли все, що лишилося за кадром.

Варто сказати, що бразильський сезон вийшов дуже екстремальним. Дмитро здійснив 8-годинну , голіруч та крокодилів і підпільно ізсередини. Та насправді екстрим для команди почався ще до зйомок.

У першому ж випуску із Бразилії Комаров привітав глядачів на висоті пташиного польоту: тоді ми побачили мальовничу панораму Ріо-де-Жанейро та її візитівку – статую Христа-Спасителя. Аби сезон розпочався так ефектно, Дмитру довелося без страховки «звисати» з вертольоту на висоті 500 метрів.

«Це було жорстко й екстремально. Навіть страшно пригадувати – і не лише мені, а й, напевно, пілоту», – розповів ведучий.

Дмитро й Олександр пригадали, що в таких екстремальних зйомках пілот їм одразу відмовив. Тому команда пішла на хитрість: вони запевнили, що ведучий лише звісить ноги та посидить з відчиненими дверима.

«Щойно ми здійнялися на висоту 500 метрів, нам уже нічого не могли зробити. Ми облетіли статую разів 15, а коли приземлилися, пілот сказав: "Хлопці, ви скажені"», – пригадав Комаров.

Зазначимо, що Дмитро й сам вміє пілотувати, та ті зйомки налякали його не на жарт. Дивись у фінальному випуску, як це було, а також дізнайся ще більше невідомих фактів про бразильський сезон «Світу навиворіт»:

Ще більше цікавого з Бразилії:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі