Дмитро Комаров станцює на карнавалі в Ріо-де-Жанейро

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров станцює на карнавалі в Ріо-де-Жанейро | 1+1

«Світ навиворіт» розкриє таємниці відомого бразильського карнавалу.

Поділитися:

У новому випуску «Світу навиворіт» глядач разом із Дмитром Комаровим потрапить в епіцентр наймасштабнішого свята Бразилії — карнавалу в Ріо-де-Жанейро. Українські журналісти стануть першими, хто потрапить в шоу та здивують унікальними кадрами з-за лаштунків.

Карнавал в Ріо мільйони бразильців і тисячі туристів чекають не менше, ніж Чемпіонат світу з футболу. Це не тільки наймасовіша вечірка на території Південної Америки, але й танцювальна битва кращих шкіл самби. Свято щороку захоплює місто майже на два тижні — його відвідують до двох мільйонів людей. У всьому світі карнавал відомий запальними танцями, нереальними костюмами, гігантськими конструкціями, шаленими веселощами і безсонними ночами на вечірках.

За три дні до початку грандіозного шоу Дмитро Комаров вирушить до Ріо, щоб подивитися зсередини на цю подію та розповісти про всі таємниці головного карнавалу планети. Ведучий покаже те, що зазвичай залишається непоміченим для очей туриста — титанічну роботу сотні учасників фестивалю, 30-кілограмові костюми і небезпечні будні поліцейських.

«Всього в карнавалі беруть участь більше 100 тисяч чоловік, на кожному танцівникові костюм вартістю від 500 до кількох тисяч доларів. Витрати на свято — чималі. Але наплив туристів такий великий, що місту вдається заробити на цьому два мільярди євро на рік», — розповідає ведучий.

Королев і топ-танцівниць карнавалу знає вся Бразилія. Тут кожна дівчина мріє станцювати на параді, щоб потрапити в об'єктиви сотні камер. Дмитро Комаров розповість глядачам зворушливу історію однієї з таких майбутніх зірок. Неймовірно талановита танцюристка пройшла складний кастинг і отримала можливість вперше очолити танцювальну постановку. Для неї цей виступ — шанс вирватися з бідних бразильських нетрів і отримати щасливий квиток у нове життя.

Випробувати на собі роль учасників параду вирішить і команда «Світу навиворіт». Дмитро Комаров і Олександр Дмитрієв вирушать в одну з найвідоміших у країні шкіл самби, щоб взяти участь в параді разом із їхніми танцівниками.

Про повернення Дмитра Комарова в танці та життя карнавалу зсередини — дивіться у програмі «Світ навиворіт» о 22.45.

Найцікавіше з бразильської експедиції Дмитра Комарова:

1. Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

2. 

3. 

Новини по темі