Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом

Світ навиворіт. Україна
Ням-ням: Дмитро Комаров посмакував огидним делікатесом | 1+1

«Смаколик», що не під силу навіть Комарову.

Поділитися:

Бразильські пригоди Дмитра Комарова тривають. У новому випуску «Світ навиворіт» ведучий залишився на острові Маражо, аби дослідити його побут. Минулого разу він розповів, що буйволів тут більше, ніж людей – вони виконують роль основного транспорту для місцевих. Тож тепер Дмитру вдалося самому осідлати кремезну тварину – і навіть поплавати верхи на ній!

Та попереду на Комарова чекало справжнє випробування на міцність – найогидніший гастрономічний експеримент, який можна уявити. Річ у тому, що мешканці Маражо щодня їдять місцевих слизоподібних хробаків – туру. Їх добувають прямо із дерев – міцними зубами вони прогризають собі нори. Під натиском бразильських друзів Дмитру довелося спробувати цей «делікатес», і він поділився враженнями:

Такої гидоти я ще ніколи не куштував. Це мій топ гастрономічних кошмарів, який я тільки їв за своє життя.

Для мандрівника це пекельний досвід, а для місцевих – звична їжа. Ба більше, чоловіки Маражо полюбляють пити сік із туру і запевняють, що він підвищує чоловічу силу.

Дивись повний випуск «Світу навиворіт» і дізнайся ще більше цікавого про життя бразильців на Маражо:

Про минулі подорожі Комарова читай на сайті:

1. Дмитро Комаров познайомився з мамою 13-ти дітей

2. Дмитро Комаров побував в унікальній пустелі, у якій живуть люди

Сайт 1plus1.ua розповість тобі гарячі зіркові новини, стане цікавим співбесідником у темах моди, краси, здоров'я та стосунків. Разом нам буде класно — підписуйся на наш Twitter.

Новини по темі