Дмитро Комаров став вампіром у новому випуску «Світу навиворіт»

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров став вампіром у новому випуску «Світу навиворіт» | 1+1
Фото: Олександр Пілюгін, Jetsetter

Дивись, як бразильці уявляють усім відомого персонажа.

Поділитися:

У новому випуску «Cвіту навиворіт» ведучий Дмитро Комаров вирішив долучитися до наймасштабнішого шоу у світі – бразильського карнавалу в Ріо-де-Жанейро. Це не лише яскраві костюми, грандіозні конструкції та запальна музика. Карнавал – це ще й запекла битва найкращих шкіл самби у Бразилії. Тому святкуванню передують місяці виснажливих репетицій, планування образів та кастингів для танцівників.

Карнавал відбувається щорічно, для цього в Ріо відведена окрема вулиця – Самбодром. Місцеві трибуни вміщують до 75 тисяч глядачів, тут же за дійством можуть спостерігати й журналісти. У вир подій жодних кореспондентів та операторів не пускають – там можуть перебувати лише учасники. Та Дмитру Комарову вдалося переконати організаторів шоу: сховавши камери, він разом із оператором Сашею вперше показав, який вигляд має карнавал зсередини.

Аби потрапити на карнавал, Дмитру довелося й самому стати його учасником. Тож без костюма не обійтись! У школі самби ведучому запропонували образ, на який він одразу погодився – вампір Граф Дракула. Щоправда, бразильці уявляють його по-своєму – у яскравих штанах і з крилами. Як Комаров перевтілювався у зловісного антигероя – дивись у відео:

У свіжому випуску «Світу навиворіт» Дмитро Комаров показав усі залаштунки грандіозного шоу. Виявляється, для декого карнавал – це не веселощі, а омріяний шанс виступити перед публікою та зробити успішну кар’єру. Ведучий познайомився з талановитою дівчиною, якій випала можливість очолити танцювальну постановку. Її зворушливу історію дивись у повному випуску «Світу навиворіт»:

Пригадай найяскравіші пригоди Дмитра Комарова у Бразилії:

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

Новини по темі