Дмитро Комаров та Олександр Дмітрієв під час зйомок програми потрапили до лікарні

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров потрапив до лікарні

Не пропустіть пригоди ведучого-екстремала у Бразилії.

Поділитися:

20 лютого о 22:45 глядачі каналу 1+1 побачать продовження неймовірних пригод Світу навиворіт з Дмитром Комаровим у Бразилії. Ведучий повернувся в Амазонію, аби показати глядачам найпрекрасніші куточки фантастичної країни, в якій безліч вражаючих місць з чудесами природи та небезпечних і диких тварин.

Цього разу Дмитро Комаров продовжить знайомити телеглядачів з цікавими водами Амазонки, а також її жителями. Вирушивши на озеро Балбіна, ведучий разом з досвідченим риболовом спробував упіймати смертельно-небезпечного хижака – велику чорну піранью з зубами, схожими на хірургічні скальпелі, яка здатна за 2-3 хвилини впоратися зі своєю жертвою. Пізніше Дмитро побачить, як готують традиційну бразильську юшку «Калдирадо» з піраній. Вона дуже схожа на нашу звичайну уху. Але на практиці виявилося, що «Калдирадо» набагато ситніша та корисніша. Для амазонських чоловіків це не просто смачний суп, а улюблена страва з цілющими властивостями.

Ведучий-екстремал також відвідає місто на воді, де він побачить школу, церкву, які стоять на сваях у річці. Познайомившись з мешканцями такого незвичного поселення, він дізнається про всі переваги та недоліки такого життя. Одна з небезпек, яка переслідує мешканців – щорічні наводнення та хвилі від кораблів, що можуть з легкістю знести будівлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров візьметься за розслідування загадкового вбивства

Дмитро Комаров разом з оператором Олександром Дмітрієвим будуть змушені змінити свій маршрут через раптову хворобу Олександра. Що сталося з колегою та чим закінчиться їхня експедиція Амазонкою, дивіться цієї середи на телеканалі 1+1 о 22:45 в закадрових моментах, які потраплять до 15-го випуску Світу навиворіт.

Новини по темі