Дмитро Комаров візьметься за розслідування загадкового вбивства

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров розслідує вбивство
1plus1.ua

Іронічне послання в Твітері про можливий напад піратів стало пророчим для мандрівниці Емми Келті.

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 глядачі каналу 1+1 побачать продовження неймовірних пригод Світу навиворіт з Дмитром Комаровим у Бразилії. Ведучий повернувся, щоб показати глядачам найпрекрасніші куточки фантастичної країни, в якій безліч вражаючих місць з чудесами природи та небезпечних і диких тварин.

Цього разу Дмитро Комаров продовжить екстремальну риболовлю на рибу-динозавра в ріках Амазонки. Разом с командою місцевих досвідчених рибалок вони все ж таки піймають 70-кілограмового прісноводного хижака і навіть втраплять на ще одного. Ведучий не просто побачить усі труднощі та небезпеку цього полювання, а й навчиться готувати піраруку в диких джунглях на мангалі з бамбукових гілок. 

Дмитро також покаже глядачам каналу 1+1 справжнє Тефе – столицю піратського регіону. Вирушивши у найнебезпечнішу подорож по гарячим точкам, де цілодобово пильнують бразильські пірати, ведучий-екстремал спробує дізнатися, через що виникають напади і чому звичайних людей можуть вбити.

Телеведучий не просто зустрінеться з людьми, які постраждали від зловіщої зустрічі з бандитами і дивом залишились живими, а й допоможе їм розпочати нове життя.  А ще спробує зробити власне розслідування у вбивстві британської мандрівниці Емми Келті, яка пішла у сплав на каяках по Амазонці і залишила останнє іронічне послання в Твітері про можливий напад піратів, яке стало пророчим.

Щоб дізнатися якнайбільше про мотиви нападу сучасних «водяних пацюків», так називають місцевих піратів, Дмитро Комаров зустрівся з одним із них. Про що дізнається ведучий і чим закінчиться його розслідування, глядачі дізнаються вже сьогодні.

Ще більше цікавих моментів та екстремальних кадрів з продовження подорожі Бразилією, дивіться щосереди о 22:45 на телеканалі 1+1.

Новини по темі