Дмитро Комаров відшукав наймолодшу зірку бразильського футболу

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт покаже 7-річного футбольного генія.

Світ навиворіт покаже 7-річного футбольного генія.

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 у новому випуску Світ навиворіт Дмитро Комаров познайомить глядачів 1+1 із новою і наймолодшою зіркою бразильського футболу. Футбол для бразильців ― не просто спорт, а ціла релігія. Збірна саме цієї країни вважається найтитулованішою у світі.

Герой сьогоднішнього випуску Світу навиворіт, 7-річний Марко Антоніо, вже отримав славу футбольного генія, а його дорослішання чекають у найбільших європейських клубах. Хлопчик сором'язливий і не любить зайвої уваги, але вже мріє стати півзахисником у футбольному клубі «Ювентус», одному з найстаріших і найвідоміших в Італії.

Майбутня зірка футболу колекціонує форми збірних світу. Марко Антоніо дуже зрадів, коли Дмитро подарував йому форму збірної України. Себе ведучий теж без подарунку не залишив ― зробив селфі з маленьким талантом, і вірить, що колись воно стане легендарним.

Попри недитячі успіхи та славу, значну частину життя хлопчика займають візити до лікаря. У нього виявили рідкісне захворювання, яке неможливо повністю вилікувати. Щодня Антоніо приймає по 8 препаратів, побічним ефектом яких є зупинка росту.

Окрім знайомства з Марко Антоніо, Дмитро Комаров завітає до героя минулих випусків програми, юнака Адріано. Свого часу ведучий вмовив хлопця вийти з кримінальної компанії й займатися футболом, а не торгівлею наркотиками. Але Дмитро довідався, що Адріано знову в небезпеці. Ведучий проекту спробує відшукати хлопця.

Чи має шанси маленький Марко Антоніо стати зіркою світового футболу, попри невиліковну хворобу, та чи врятує ведучий Адріано від кримінального майбутнього ― 24 квітня о 22:45 у новому випуску Світ навиворіт на 1+1.

Новини по темі