Дмитро Комаров взяв участь у секретних випробуваннях нового українського розміновувача ("Світ навиворіт. Україна")

Світ навиворіт. Україна
Секретні випробування нового українського розміновувача — Світ навиворіт. Україна

У новому випуску "Світ навиворіт. Україна" Дмитро Комаров показав фантастичні винаходи українських аграріїв.

Поділитися:

1 грудня о 20.30 на каналі "1+1 Україна" вийшов третій випуск дослідницького проєкту "Світ навиворіт. Україна". У новому репортажі Дмитро Комаров взяв участь у секретних випробуваннях нового українського розміновувача, який може пришвидшити темпи очищення країни від мін.

Навіть після звільнення територій Збройними силами України, вони продовжують лишатися небезпечними. Сотні людей гинуть та травмуються через міни у лісах, на дорогах. Особливо заміновані поля. Фермери опиняються у безвиході, адже не можуть зайти на власні землі. Втім, незламні та креативні аграрії на деокупованих територіях почали винаходити власні пристрої для розмінування. Команда "Світу навиворіт. Україна" потрапила туди, де проходять надсекретні випробування унікальної машини для розмінування.

"Ми повинні показати приклад усьому світу по швидкому розмінуванню. Це не буде тривати десятиліттями. Ми зробимо це все набагато швидше. З такими талановитими людьми, які живуть в Україні, звичайно, нам це вдасться", — розповів один з аграріїв.

Дмитро Комаров "Світ Навиворіт. Україна"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров показав, як робив зварювальний шов на Гербі для монумента "Батьківщина-Мати" ("Світ навиворіт. Україна")

На цьому винахідливість аграріїв не закінчується. У Харківській області Дмитро Комаров побачив, як для розмінування українськими полями їздять трактори без водіїв! І все ці винаходи необхідні для того, аби створювати український хліб.

"Нам здається, що ми знаємо ціну хліба. В грошах — так. Але справжню ціну навіть не уявляємо. Сьогодні познайомимося зі справжніми героями та почуємо моторошні історії про те, який насправді дорогий сьогодні хліб.", — поділився враженнями від побаченого Комаров.

Ведучий також спробував себе у ролі сапера.

Дивіться повний третій випуск "Світ навиворіт. Україна" на сайті 1+1.

Новини по темі