Дмитро Комаров зізнався, чому не сів у літак, який розбився в Гімалаях

Світ навиворіт. Україна
Чому Комаров не сів у літак в Гімалаях

Телеведучий «Світ навиворіт» на «1+1» Дмитро Комаров розповів, чому насправді не сів у літак, який розбився в Гімалаях

Поділитися:

Комаров розповів про святкування Нового року, яке не забуде ніколи в життіАвтор програми «Світ навиворіт» на «1+1» Дмитро Комаров, який отримав статуетку «Телетріумф» у номінації «кращий ведучий розважальної програми», дав інтерв’ю газеті «Факти».

Екстремал розповів, що напередодні авіакатастрофи у Непалі він та оператор Олександр Дмитрієв зустрілися з українцем, який підштовхнув команду проекту обрати наземний шлях замість повітряного, врятувавши таким чином життя мандрівників.

«Напередодні авіакатастрофи в одному з місцевих кафе ми зустрілися з нашим колишнім співвітчизником. Українець вже п'ять років живе в Гімалаях, побудував найвисокогірнішу у світі баню на дровах, харчується виключно гімалайською сіллю, ходить тільки босоніж. Досить загадкова особистість. Розповідав, що раніше в Україні був мільйонером і мав досить успішний рекламний бізнес. У кафе ми розговорилися, він пив тільки воду. А коли дізнався, що ми збираємося летіти, несподівано сказав: «Я не рекомендую вам летіти літаком, краще вирушайте на джипі». Я став заперечувати, що дорога на авто займе 15 годин, але чоловік був наполегливий. Врешті-решт він спокусив мене і оператора розповіддю про надзвичайно красиві пейзажі по дорозі, якою ми будемо їхати. І весь час при цьому примовляв: «Повірте, ви не пошкодуєте». – розповів Дмитро Комаров.

Дмитро Комаров потрапив у чоловічий гарем (відео)Дмитро та Олександр обрали значно триваліший шлях на джипі, замість більш зручного перельоту, проте через два дні дістались пункту призначення цілими та неушкодженими. Там вони дізнались, що літак, на якому вони мали летіти, розбився в Гімалаях і ніхто з пасажирів та команди екіпажу не вижив.  Дмитро Комаров назвав цей випадок другим Днем народження команди проекту.

Нагадаємо, нещодавно програмі «Світ навиворіт» виповнилося шість років. Підводячи підсумки до річниці проекту, варто відзначити, що в 2016 році програма отримала нагороду «Срібна кнопка» від Youtube, двічі встановила рекорд показників телеперегляду, а кількість підписників відео-каналу в інтернеті досягло майже 140 000 чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Дмитро Комаров відзначив день народження «Світу навиворіт».

Нові випуски проекту про Непал можна побачити щочетверга о 22.00 на «1+1».

Новини по темі