"Коли помер батько, я не зміг приїхати поховати його, як годиться" - оператор Дмитра Комарова Олексадр Дмитрієв пригадав, що не був вдома з 2013 року

Світ навиворіт. Україна
Оператор Дмитра Комарова Олексадр Дмитрієв не був вдома з 2013 року

Олександр Дмитрієв, оператор Дмитра Комарова розповів, що не був вдома з 2013 року.

Поділитися:

У 5 випуску програми  «Світ навиворіт. Україна» Дмитро Комаров ексклюзивно показав залаштунки енергетичної системи України та побував на першій вітровій електростанції, збудованій під час війни. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров розповів, за якими критеріями обирав оператора Олександра Дмитрієва («І в цей момент я зрозумів – своя людина!»)

Оператор Дмитра Комарова Олександр Дмитрієв —  родом з міста Донецьк. Зйомки випуску проходили якраз поруч. Він розповів, що не був вдома з 2013 року. Дмитро Комаров розпитав Олександра, що він відчував у той момент. 

"Я вдома не був з 2013 року. Так близько...  і дуже хочеться туди потрапити. Донька ніколи не була в батьківському домі. Ніколи. Я все мрію, щоб вона побачила, де я жив", - поділився Олександр Дмитрієв. 

Олександр, стримуючи сльози, зізнався, що відчуває кожен раз, коди приїздить в Донецьку область:

"Завжди на Батьківщину тягне. Тягне туди постійно. Але найсумніше, що у мене в квітні цього року помер батько. І я не зміг приїхати його поховати так, як годиться. Дуже гірко через це". 

Дивіться повний випуск «Світ навиворіт. Україна» про сильних та незламних духом українців, які повертають світло у наші домівки:

Новини по темі