«Світу навиворіт» 11 років: Дмитро Комаров розповів, за якими критеріями обирав оператора Олександра Дмитрієва («І в цей момент я зрозумів – своя людина!»)

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт святкує 11 років:  Дмитро Комаров розповів, як знайшов свого оператора програми Олександра Дмитрієва
Instagram/komarovmir

11 грудня програмі «Світ навиворіт» виповнюється 11 років! Її автор та ведучий Дмитро Комаров згадав, як знайшов свого оператора – Олександра Дмитрієва.

Поділитися:

11 грудня 2010 року на каналі 1+1 вийшов прем’єрний випуск шоу про подорожі «Світ навиворіт». Тож цього року програма святкує 11 років! Автор та ведучий проєкту Дмитро Комаров згадав, як і коли знайшов свого оператора – Олександра Дмитрієва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Людина, очима якої ви понад 10 років бачите «Світ навиворіт»: Дмитро Комаров привітав з Днем народження оператора Олександра Дмитрієва

Першою експедицією в межах «Світу навиворіт» для Комарова стала мандрівка до Камбоджі (2010 рік). Там він ще був сам, без постійного оператора, і саме в першій експедиції зрозумів, що оператор йому конче потрібен. Дмитро Комаров згадує:

«Після експедиції до Камбоджі я зрозумів, що найголовніше для мене зараз – це знайти надійного партнера, оператора, авантюрного в хорошому сенсі слова, який буде готовий не спати, не їсти і жити в жахливих умовах. І ось я знайшов цю людину».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров порадив, куди поїхати в Україні на новорічні свята: колоритні обряди та зимовий екстрим (ЕКСКЛЮЗИВ)

Дмитро Комаров розповідає, що знав Олександра Дмитрієва десь з 2005-2006 року. З оператором Дмитро познайомився під час своєї особистої експедиції на Ельбрус. Комаров розказує:

«Була десь 5-та ранку, божевільний вечір, мороз 30-40℃, висота 5 тисяч метрів. Я ледве йду і дихаю, і тут мене обганяє хлопець і ще при цьому знімає. Мене це вразило».

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

Тож Дмитро Комаров запам’ятав Олександра Дмитрієва і одразу про нього згадав, коли шукав оператора для «Світу навиворіт». Комаров швидко відшукав Дмитрієва через знайомих та запропонував разом поїхати в експедицію в Індію. Про це Олександр згадує:

«Діма подзвонив і запитав: «Не хочеш поїхати до Індії?» Я одразу сказав, що хочу».

КомаровФОТО: Instagram/komarovmir

Далі був доволі тривалий період очікування фінансування експедиції, і зрештою Дмитрієв запропонував поїхати до Індії на його особисті накопичення. Про це Дмитро Комаров говорить:

«І в цей момент я зрозумів, що це моя людина».

Дмитро Комаров операторФОТО: Instagram/komarovmir

А Олександр зізнається:

«Мені було все одно, я готовий був їхати за їжу».

З таким супер професійним та натхненним оператором Дмитро Комаров пройшов безліч експедицій та зняв багато надзвичайних сезонів «Світу навиворіт». Комаров та Дмитрієв не втомлюються вражати глядачів 1+1 новими подорожами та цікавими випусками про них. Дивіться «Світ навиворіт» щосуботи о 18:30 на каналі 1+1. А тут дивіться, як Дмитро Комаров ексклюзивно розповів, чим дивуватимуть нові сезони його тревел-шоу:

Новини по темі