Про Дмитра Комарова та Сашу Дмитрієва у Бразилії зняли фільм

Світ навиворіт. Україна
Дмитра Комарова підстрелили у Бразилії - відео
1plus1.ua

Уривок з фільму вже розбурхав мережу.

Поділитися:

Сьогодні о 22:45 1+1 покаже новий випуск Світу навиворіт, у якому Дмитро Комаров вирушить до фавел Ріо-де-Жанейро. Це найбільш небезпечні для туристів місця, адже влада Бразилії тут не має жодного впливу.

Бразилія ― один із найбільших кіновиробників у світі. Дмитро Комаров познайомить глядачів проекту із людьми, які завжди лишаються за кадром, але їхню професію можна назвати героїчною. Це каскадери. Вони вчитимуть Дмитра й Сашу Дмитрієва виконувати складні й небезпечні трюки. А потім, просто на вулицях фавел Ріо-де-Жанейро, про ведучого й оператора проекту Світ навиворіт зніматимуть фільм. Дмитро й Олександр будуть втікати від озброєних бразильських злочинців. Працюючи над проектом, вони часто потрапляють у подібні ситуації, але відзняти їх не вдається.

 Я знімусь у небезпечній сцені зі справжнім вогнем.

Це фінальний епізод фільму. Такі трюки дуже затребувані у кіновиробництві й вважаються показником високої майстерності каскадера»,інтригує Дмитро Комаров.

Частина з фільму про Дмитра та Олександра потрапила до мережі Інтернет. Кадри зі стріляниною неабияк розхвилювали прихильників та рідних мандрівників. Тож ведучий проекту, на запит Сніданку з 1+1, записав відео, аби довести, що з ним усе добре. І скоро він повертається з Бразилії. А на своїй сторінці в Instagram Дмитро Комаров пояснив, як саме уривок фільму з’явився в мережі.

За словами Дмитра, який чимало спілкувався з бразильцями, життя в цій країні часом підкидає такі сюжети долі, які не вигадає жоден сценарист. Ведучий вирушить до жінки, історія якої нагадує фільм жахів. Через проблемну родину ще дитиною вона втекла з дому й жила на дахах будинків. А в юності закохалась у наркоторговця і стала однією з перших і наймогутніших наркобаранес Бразилії.

Зараз екс-наркобаранеса видає книжки, в яких описує жахи свого дитинства й роботи в наркобізнесі. Вона хоче, аби молодь розуміла, що наркотики ― це зло, треба прагнути зовсім до іншого життя.

Також в Ріо-де-Жанейро живе колишній злочинець Чарльз. Колись він грабував перехожих, будинки, банки і був справжнім кримінальним авторитетом. Сьогодні чоловік відкрив школу боксу, аби хлопці займались спортом, а не хуліганили.

Я роблю все, щоби бути хорошим батьком для свого сина й допомогти молодим людям не вибрати той шлях, яким колись пішов я, ― говорить Чарльз.

Чоловік навчить ведучого Світу навиворіт захищатись від нападів злочинців у Бразилії.

Чим обернеться для Дмитра Комарова фінальний трюк з вогнем та які вражаючі подробиці свого дитинства розкриє колишня наркобаранеса ― дивіться 20-го березня о 22:45 на 1+1.

Новини по темі