Сенсація конкурсу «Міс Еквадор»: у «Світі навиворіт» Дмитро Комаров покаже унікальну історію дівчини з інвалідністю, яка кинула виклик індустрії краси

Світ навиворіт. Україна
У Світі навиворіт Дмитро Комаров покаже унікальну історію дівчини з інвалідністю, яка кинула виклик індустрії краси

«Краса – це більше, ніж зовнішність»: Ведучий відкриє залаштунки конкурсу «Міс Еквадор» та познайомиться з унікальною учасницею, про яку говорить уся країна

Поділитися:

Цієї суботи, 19 лютого, о 18:30 у новому випуску «Світу навиворіт» про Еквадор Дмитро Комаров потрапить залаштунки головної світської події країни – Національного конкурсу краси. Там телеведучий познайомиться з унікальною героїнею, яка ламає стереотипи та надихає своїм прикладом мільйони людей у ​​всьому світі.

25-річна Вікторія Сальседо – студентка факультету журналістики. Вона відкрита, життєрадісна, смілива і, як і багато учасниць «Міс Еквадор», веде активний спосіб життя. Але дівчина має особливість, яка виділяє її серед інших красунь конкурсу. Вікторія – дівчина з інвалідністю. У 5 років вона отримала травму електричним струмом і втратила обидві руки та ногу. Проте це не заважає Вікторії жити на повну, ні в чому себе не обмежуючи. Однією ногою вона навчилася робити те, що більшість людей звикли робити руками. Вікторія не тільки з легкістю справляється з більшістю побутових завдань, а й займається плаванням, фрідайвінгом, їздить на лижах, любить танцювати, малювати і навіть стрибати з банджі.

«Таких людей, як Вікторія, серед нас тисячі. Часто люди з інвалідністю ведуть закритий спосіб життя. Вікторія мислить абсолютно інакше: вона не соромиться заявляти про себе на весь світ і пробує все. Так вона хоче показати, що жодних перешкод, які заважають жити повноцінно, не існує», – розповідає Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На 1+1 стартує новий сезон «Світу навиворіт»: стало відомо, до якої країни поїхав Дмитро Комаров

Вікторія своїм прикладом мотивує не лише людей з інвалідністю, а й мільйони інших чоловіків та жінок у всьому світі. Дівчина щодня доводить, що людські можливості безмежні і кидає виклик загальноприйнятим стандартам. Вона постійно наповнює своє життя яскравими емоціями, йде назустріч своїм мріям та цілям. Одна з них – перемога у Національному конкурсі краси.

«Я не та людина, яка любить дізнаватися про якісь речі з розповідей, а люблю випробовувати все на собі. Я мрію стрибнути з парашутом і залізти на найвищі вершини. Хочу використати будь-яку нагоду, яку дає мені життя», – ділиться Вікторія Сальседо.

Команді «Світу навиворіт» вдалося опинитися в епіцентрі підготовки до «Міс Еквадор» та потрапити на грандіозний фінал конкурсу краси. У перервах між багатогодинними репетиціями, в ексклюзивному інтерв'ю головна героїня поділиться своєю неймовірною історією, яка надихає, та розповість про свій ключ до повноцінного та щасливого життя.

Чи змогла Вікторія отримати корону, і яку незвичайну пропозицію Дмитро Комаров зробив героїні – дивіться у новій серії «Світу навиворіт» цієї суботи, 19 лютого, о 18:30 на каналі 1+1.

Новини по темі