Світ навиворіт святкує 11 років: згадуємо розповідь Дмитра Комарова, з чого починалося тревел-шоу

Світ навиворіт. Україна
Згадуємо розповідь Дмитра Комарова, з чого починалося "Світ навиворіт"

Дмитро Комаров розповів, як починав знімати програму "Світ навиворіт".

Поділитися:

Програмі "Світ навиворіт" 11 грудня виповнюється 11 років: за цей час ви могли насолодитися тринадцятьма сезонами з різних екзотичних куточків світу: Азія, Африка, Латинська та Південна Америка тощо. Ведучий програм Дмитро Комаров розповів, як йому прийшла ідея створювати "Світ навиворіт" і з чого почався проєкт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тепер більше, ніж на півтора-два місяці ми не розлучаємось" – Дмитро Комаров про розлуку з дружиною під час мандрів, а також про Еквадор та дачу в Карпатах

Починалося все в 2000-х роках. В ті часи Дмитро Комаров працював кореспондентом газети і мандрував південно-східною Азією:

Я, як зараз, пам'ятаю той момент, коли одного разу зняв аматорське відео просто для себе, не підозрюючи, що скоро виникне ідея зробити програму "Світ навиворіт". Я дав гіду маленьку відеокамеру і він зняв мені перше відео у стилі програми, як я їм екзотичну страву. Саме у цій експедиції, друзі, народилася ідея створити програму.

З цією ідеєю Комаров поїхав у Камбоджу: ведучий-початківець дуже добре знав цю країну завдяки своїм минулим поїздкам. Багатьом складно в це повірити, але перший сезон Дмитро зняв, не маючи телевізійного досвіду:

Мені довелося шукати на це гроші та залучати свої кошти. Це був, знаєте, справді експеримент. Я досі пам'ятаю, як ми записували відео, як я вітаюся з глядачами у першій програмі та вперше у житті. І тоді не виходило найпростіше: просто сказати в камеру текст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У «Світі навиворіт» Дмитро Комаров побуває на еквадорському родео з розлюченими биками і спробує осідлати ламу 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Після цього почалися пошуки надійного партнера-оператора, який був би готовий до тих пригод, які вони переживають досі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

З першого випуску програми, 11 грудня 2010 року, "Світ навиворіт"  впевнено демонструє високі рейтинги. Крайні країни, які відвідав Дмитро Комаров — це Пакистан та Еквадор. Не пропускайте нові випуски щосуботи о 18:30!

Як Дмитро Комаров рятував "Світ навиворіт" під час пандемії та як переживає розлуки з дружиною? Дивіться сюжет:

Новини по темі