Суміш дикого табаку та жаб’ячий яд: Комаров випробує на собі небезпечні обряди туземців

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров випробовує на собі незвичні обряди туземців
1plus1.ua

Одразу два випуски Світу — сьогодні на 1+1.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 глядачі каналу 1+1 побачать одразу два випуски десятого ювілейного сезону екстремального тревел-шоу Світ навиворіт із Дмитром Комаровим. Телеведучий разом зі знімальною командою побував у Бразилії, країні контрастів, у якій тісно поєдналися різні світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Не знайшовши минулого разу в диких джунглях безконтактне плем’я, Дмитро відвідає відомого бразильського дослідника Хосе Карлоса Мереліса, який першим натрапив на них і ледь не загинув при цій зустрічі. Учений запропонував телеведучому зустрітися з плем’ям під назвою Шанінауа, яке зуміло до сьогодні зберегти свою культуру та живе за традиціями предків. Шанінауа й досі практикує давні небезпечні ритуали. Дмитро Комаров традиційно спробував на собі два з них.

У ритуалі рапе телеведучий змушений був вдихнути в себе суміш із дикого табаку мапачо та різних лікарських трав, ефект від якого важко передбачити. Іншим небезпечним ритуалом стало введення живого яду жаби. Як саме почував себе Дмитро і що з ним трапилося під час обряду, телеглядачі зможуть побачити вже у четвертій серії проекту.

У п’ятому випуску ведучий розповість про нащадків африканців, які живуть у Бразилії, і про їхню релігію, що й досі існує в культах умбанада і кандомбле. Дмитро побував на справжньому спіритичному сеансі медіумів неподалік від Ріо-де-Женейро. Приєднавшись до священного обряду, ведучий побував на кладовищі африканських рабів, якому більше 300 років, а також у храмі афро-бразильської релігії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пригоди Дмитра Комарова та «Рабині Ізаури» в Україні

Дмитро також познайомить глядачів із відомою акторкою Луселією Сантос та покаже її життя. Усі подробиці їхньої зустрічі та цікаві історію про зйомки популярного серіалу Рабиня Ізаура, дивіться вже у сьогоднішньому випуску.

Новини по темі