Світ навиворіт: Дмитро Комаров добуватиме каучук та шукатиме неконтактне плем’я Бразилії

Світ навиворіт. Україна
Третій випуск Світ навиворіт, 10 сезон
1plus1.ua

Дивіться новий випуск тревел-проекту Світ навиворіт сьогодні о 21:00.

Поділитися:

Сьогодні о 21:45 на каналі 1+1 глядачі побачать третій випуск десятого ювілейного сезону екстремального тревел-шоу Світ навиворіт з Дмитром Комаровим. Телеведучий разом зі знімальною командою побував у Бразилії, країні контрастів, в якій тісно поєдналися два різних світи: первісне життя диких племен і цивілізація.

Цього разу Дмитро Комаров у Світі навиворіт покаже глядачам амазонські джунглі, що активно піддаються вирубуванню та спалюванню, а також розповість про винищення диких племен. Ведучий відвідав штат Акре, де проживає легендарне сімейство, яке все своє життя збирає каучук. Разом з головою родини він намагатиметься добути матеріал, який потім перетворюється на латекс.

Ведучий також відвідав першу місцеву фабрику з виготовлення засобів контрацепції, сировиною для яких став натуральний амазонський каучук. Масове виготовлення цих засобів було зумовлене потребою захистити від небажаних і смертельних хвороб бідне населення Амазонії.  

У цьому випуску Дмитро вирушить на пошуки неконтактного дикого племені, яке переховується в глибинах джунглів. Ця група людей ніколи не виходила з лісу і не спілкувалася с представниками суспільства. У них немає назви, і їх мало кому вдавалось побачити. Востаннє дикунів зміг сфотографувати у повітрі дослідник Карлос Мералис два роки тому. Спеціально для телеглядачів «Світу навиворіт» ведучий знайшов бразильських авіаторів, котрі погодилися таємно показати місце, де востаннє зафіксували плем’я. Чи вдалося знімальній групі відшукати неконтактних бразильців і що саме вони побачили на місці, дивіться вже у сьогоднішньому випуску о 21:45 на телеканалі «1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пригоди Дмитра Комарова та «Рабині Ізаури» в Україні

 

Новини по темі