Чому в Японії так розвинута «індустрія для дорослих»: Дмитро Комаров розкриє таємниці сфери послуг

Світ навиворіт. Україна

Ведучий та екстремал Дмитро Комаров продовжує розкривати «справжнє обличчя» Японії

Поділитися:

У новому випуску Світ навиворіт ведучий Дмитро Комаров розповість телеглядачам про особливості японської культури, які вражають уяву людини з європейським менталітетом. Також Дмитро продовжить  розповідь про унікальні способи боротьби японців з самотністю, яка стала справжньою «хворобою» населення країни сонця, що сходить.

«В Японії індустрія боротьби з самотністю дуже розвинена і різноманітна. Від милих сервісів прокату домашніх тварин до просто шокуючих для людини з європейським менталітетом антидепресантів для дорослих», - зазначив Дмитро.

Відомий телеведучий випробував на собі моторошні традиції минулого, які і сьогодні продовжують існувати і користуватися великою популярністю серед японців. Одна з них, шибарі, походить від найдавнішої системи зв'язування ворогів і злочинців, яка знайшла своє місце в японській філософії і в сучасному світі.

Щоб зробити унікальний репортаж і показати всю таємницю індустрії «дорослих» розваг, команда проекту потрапила до місць відпочинку японців, куди пускають тільки «своїх», а іноземцям вхід суворо заборонений. Під час однієї з таких зйомок на Дмитра Комарова та Олександра Дмитрієва навіть напали і намагалися відібрати камеру. Проте, телеведучому вдалося взяти інтерв'ю у робітниць «індустрії для дорослих», які не побажали відкривати свої обличчя, але розповіли про те, чому в Японії так розвинена ця сфера послуг і як знімають стрес працьовиті японці.

Новини по темі