«Світ навиворіт»: у новому сезоні Дмитро Комаров покаже глядачам невідому та вражаючу Бразилію

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров покаже глядачам невідому Бразилію

У проекті покажуть те, чого український глядач ще ніколи не бачив!

Поділитися:

У жовтні на телеканалі 1+1 стартує прем’єра нового сезону проекту Світ навиворіт з Дмитром Комаровим.

Цього разу телеведучий потрапить у серце диких джунглів та у місце, де панує вічне свято. Шанувальникам пригод цікаво буде спостерігати за справжньою Бразилією, країною контрастів. У ній поєдналися два різні світи: первісне життя диких племен та цивілізація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото дня: Комаров показав кумедне селфі з лінивцем

Дмитро повернеться із експедиції не один. Цього разу телеведучий підготував для українців неймовірний сюрприз: вперше відбудеться історичний візит улюблениці мільйонів глядачів, зірки, яку пам’ятає уся Україна та Східна Європа, головної актриси відомого бразильського серіалу «Рабиня Ізаура» Луселії Сантуш. Вона стала героїнею одного з випусків нового бразильського сезону проекту «Світ навиворіт».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крик душі: Комаров зворушив пережитим у Бразилії

Нагадаємо, новий сезон екстремального тревел-проекту Світ навиворіт потішить глядачів своїм традиційним класичним форматом. Команда вирушила в експедицію Бразилією, у місця, куди звичайному туристу не потрапити. Проект обіцяє показати те, що глядач ще ніколи не бачив: амазонські ліси з екзотичними тваринами, прадавні традиції місцевих племен та яскраві фестивалі, на які збирається вся країна.

Відкрито продаж квитків на творчі зустрічі з Дмитром Комаровим та Луселією Сантуш.

Новини по темі