У новий сезон «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» телеведучий вирушить у розкішному потязі у стилі «Східного Експресу» та навчить безкоштовно їсти в Одесі

Світ навиворіт. Україна
Новий сезон "Мандруй Україною" у "Світ навиворіт" з Дмитром Комаровим: чого чекати

У прем’єрному випуску нового сезону проекту Дмитро Комаров буде досліджувати одеський колорит та розповість про гастрономічні дива «перлини біля моря».

Поділитися:

Вже цієї неділі,  7 листопада, о 17:30  глядачі телеканалу 1+1 побачать неймовірну прем’єру другого сезону проекту «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим». У авторському проекті телеведучий продовжить відкривати культурні багатства нашої країни, покаже нові, захоплюючі види туризму та знайде найпотаємніші локації, які захоплять навіть найвибагливіших туристів. Дмитро Комаров розповів:

Ми покажемо туризм, який ви собі навіть не уявляли в Україні. У цій величезній мозаїці культур, кожен знайде розвагу до душі. Ми знайдемо найяскравіші та найекстравагантніші з них. Під час цієї подорожі Україною ми також будемо куштувати гастрономічні дива, випробовувати на собі магію карпатських мольфарів та розповімо, які небезпечні мешканці ховаються у водах чорного моря. Врешті-решт покажемо звичні речі з несподіваного для наших глядачів ракурсу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Землі неконтактних племен: у прем'єрному випуску «Світу навиворіт» Дмитро Комаров вирушає на пошуки племені ваорані, яке вважають найнебезпечнішим у світі

Перший випуск нового сезону  проекту  розпочнеться з подорожі до одного з найяскравіших та найколоритніших міст України – Одеси, а вирушить телеведучий до «перлини біля моря» потягом у стилі «Східного Ескпресу» – символу розкоші минулого століття. Дмитро Комаров доведе, що таку вінтажну подорож можливо організувати в Україні, і для компанії туристів вона коштуватиме далеко не «всі гроші світу»:

Ми покажемо, як відчути романтику аристократії минулого століття, коли люди красиво одягались: в ошатні сукні, фраки та подорожували в атмосфері розкоші. Ми вирушимо у нашу подорож потягом рівня п’ятизіркового готелю. Скільки ми мандрували по різних країнах, я завжди мріяв проїхатись в такому. Та ніколи не подумав би, що така можливість випаде саме в Україні.

Що чекає на Дмитра Комарова в українському вагоні преміум-класу та скільки коштує мандрівка потягом «по-королівськи» телеглядачі побачать вже цієї неділі.

Кожна країна має свій найвідоміший ринок. Якщо в Туреччині це Гранд Базар, в Японії – Цукідзі, а в Таїланді легендарні плавучі ринки, то в Україні – це, без сумніву, одеський «Привоз». Саме там найкраще знайомитись з духом, настроєм міста та корінними одеситами.

В Одесі Дмитро Комаров покаже, які секрети треба знати, щоб вигідно  «скупитися» на «Привозі» та що означає поняття «розмовляти одеськими діалектом», а допоможуть у цьому корінні жителі.  Дмитро Комаров познайомить з героями місцевих анекдотів, розповість цікаві та маловідомі історії про гастрономічне серце міста та поділиться лайфхаками, як  можна безкоштовно харчуватися гостям Одеси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Зона племен» і закон честі пуштунів — що покажуть в завершальній серії «Світу навиворіт» про Пакистан

Нагадаємо, у  нових випусках «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» глядачі побачать відпочинок на будь-який смак і гаманець - від рівня класу люкс до бюджетних подорожей, а географія маршрутів Дмитра Комарова буде охоплювати і гори, і морське узбережжя.

Не пропустіть прем’єру другого сезону «Мандруй Україною з Дмитром Комаровим» вже цієї неділі,  7 листопада, о 17:30  на 1+1.

Новини по темі