У новому випуску Світ навиворіт покажуть доньку Дмитра Комарова

Світ навиворіт. Україна

Не пропустіть найбільш зворушливу історію кохання за всю історію проекту Світ навиворіт

Поділитися:

Щочетверга Дмитро Комаров продовжує захоплюючу подорож по Японії в нових випусках екстремального тревел-шоу Світ навиворіт. Сьогодні о 22.00 на 1+1 у новому випуску програми телеглядачі дізнаються, чому японці орендують сім'ї, як вони готуються до смерті ще за життя, і побачать найбільшу зворушливу історію кохання за всю історію проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому в Японії так розвинута «індустрія для дорослих»: Дмитро Комаров розкриє таємниці сфери послуг

Цікаво, що нерідко свій День народження телеведучий святкує під час зйомок Світу навиворіт. Так, в цьому році він зробив собі найнезвичайніший подарунок, відсвяткувавши 34-річчя в Японії і «орендувавши» в цей день родину - дружину і дочку. Чому в Японії настільки розвинений цей незвичайний сервіс, і яким батьком виявиться Дмитро Комаров, дивіться сьогодні у програмі Світ навиворіт.

Під час експедиції в Японію команда проекту дізналася не тільки, як живуть звичайні японці, але і як вони готуються до власних похоронів, приміряючи труни ще за життя. Крім того, Дмитро Комаров побував на найбільш високотехнологічному цвинтарі у світі, футуристичний дизайн з кришталевими елементами якого здатний вразити уяву навіть найдосвідченіших фантастів.

Сьогодні глядачі побачать одну з найбільш зворушливих історій кохання за всі сезони проекту Світ навиворіт. Літню пару, яка прожила разом 30 років і яка мріяла про подорожі по виходу на пенсію, спіткало нещастя.

Ясуко Курокі раптово втратила зір, а з ним - і смак до життя. Тоді її чоловік висадив величезний сад рожевих квітів, щоб підбадьорити кохану. З тих пір цей сад, висаджений так званою трав'яною сакурою, став улюбленим місцем туристів, а щаслива Ясуко Курокі відчула на собі чудодійну силу кохання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японія шокує: 3 способи боротьби із самотністю

Новини по темі