«Я не збираюся зупинятися …»: журналіст Дмитро Гордон розповів про народження сьомої дитини

«Чим більше – тим краще!»

Поділитися:

Дмитре, щороку ви збираєте на своєму дні народженні різні політичні сили, різні шоу-бізнесові сили – всіх садите в одну залу, а там як карта ляже! Чи не траплялися бійки чи політичні сварки на ваших днях народженнях?

- Бійок я не пам’ятаю, а от сварки траплялися. Бувало й таке, що люди йшли зі свята…

З ким це було?

- З дуже поважним політиком, який позаминулого року побачив на дні народженні Міхеіла Саакашвілі та Надію Савченко – встав і пішов.

Це часом був не Петро Порошенко?

- Ні. Але це не заважає нам товаришувати, ми його любимо так само, як і їх.

Ви відклали святкування свого дня народження на місяць через народження вашої сьомої дитини. Ні для кого не секрет, що у вас був попередній шлюб, у якому є старші діти. Як діти спілкуються між собою?

- Дуже добре, і я вважаю, що це велика заслуга Олесі теж. Вона нетипова дружина, бо на її місці інші жінки поводили б себе якось інакше, а вона робить усе, щоб це була єдина родина, за що я їй дуже вдячний!

- Старший син Ростислав живе взагалі з нами, а зараз народилася молодша Ліана, і він з нею постійно бавиться. Те саме було з Алісою, якій зараз вже 3 роки. Виходить так, що коли люди бачать Ростислава, то кажуть: «Тато, у вас там щось із дитиною…».

Тобто, у вас різниця між дітьми настільки велика, що старший син міг би легко бути татом молодшої доньки?

- Так, різниця між ними – 27 років.

Я так розумію, що сьома дитина – не межа…

- Я не збираюся зупинятися на цьому. Як Бог дасть, адже чим більше – тим краще! Леонід Макарович Кравчук, який сьогодні присутній на моєму дні народженні, колись сказав: «Українці, кохаймося, бо нас повинно бути 52 мільйони!»…

- І ти один хочеш виконати його настанову!

До 52 мільйонів дотягнути…

- Так!