Чим здивував ведучий шоу «Твій день» Костянтин Грубич в інтерв'ю для «Світського життя з Катериною Осадчою"

Костянтин Грубич розповів "Світському життю з Катериною Осадчої" про професійну жагу до прямих ефірів та про спів і танці у своєму житті.

Поділитися:

Цього року Костянтин Грубич відзначив професійний ювілей: 30 років працює ведучим на телебаченні. За символічним збігом обставин саме цього року Костянтин повернувся у прямий ефір — став ведучим денного інфотейнмент-шоу «Твій день». Костянтин Грубич розказав «Світському життю з Катериною Осадчою», з яким настроєм він повернувся у телемовлення наживо та чи сумував за зйомками:

«Це як дежавю. Свого часу, коли закрили "Не всі вдома", у мене було відчуття, що щось відбулось несправедливе, я не розумів, чому. Ці емоції прямого ефіру..., вони дещо навіть наркотичні, мені здається, як для телевізійника. Я цього [роботи у прямому ефірі] дуже прагнув».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий ведучий «Твій день» Костянтин Грубич святкує перші 100 тисяч підписників у YouTube і 30 років на ТБ

Грубич фото

Костянтин Грубич розказав, як спілкується з колегами на знімальному майданчику:

«Ніхто не «викав», навпаки всі «ти-ти-ти», а я і звик, що до мене на "ти", мене і Алла Мазур оголошує "Костя Грубич", хоч мені 53 роки, і хай буде "Костя", ви знаєте. Це значить, що сивина — сивиною, а душа молода. І це мене радує».

Відповідаючи на питання Осадчої про те, чи вміє Костянтин танцювати, ведучий зізнався, що не дуже, хоч і любить танцювати. І співати теж полюбляє, хоча самокритично переконаний, що людям не варто чути його спів. Зізнався, що має дві улюблені пісні для виконання: "Посіяла огірочки" і "Чорноморець, мамінько, чорноморець". На прохання ведучої поспівати, Костянтин Грубич здивував невимушеним та душевним виконанням куплету з "Посіяла огірочки" (дивіться у відео на початку статті). Вочевидь, Костянин як ведучий прямих ефірів шоу "Твій день", ще точно вразить своїх прихильників щирим музичним "акомпанементом" найцікавіших подій дня, що минає. Дивіться шоу "Твій день" з понеділка по п'ятницю з 11:15.

Костя Грубич та Вова Рабчун влаштували батл ведучих: чиї вареники виявляться смачнішими, дивіться відео: