Новий ведучий шоу «Твій день» Костянтин Грубич здивував новим образом та розповів про свій професійний ювілей

Костянтин Грубич здивував новим образом та згадав про свій професійний ювілей: 30 років телевізійної кар’єри
Instagram/kostyagrubych

Костянтин Грубич показав свій новий образ, у якому вже зовсім скоро постане ведучим шоу «Твій день».

Поділитися:

Костянтин Грубич показав свій новий образ, який для нього створили стилісти інфотейнмент-шоу «Твій день». Нагадаємо, перед Новим роком стало відомо, що саме Грубич стане новим ведучим «Твого дня». Його дебютний ефір у шоу відбудеться вже 24 січня.

Сьогодні Костянтин Грубич поділився з підписниками в Instagram своїм фото у новому образі. Ведучий у стильних окулярах, гольфі та костюмі в смужку має вишуканий елегантний вигляд.

Грубич

Своє фото Костянтин підписав словами:

«Таким мене сьогодні бачать стилісти для нової місії шоу «Твій день».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Грубич, ведучий шоу "Твій день", розповів, що готують на Щедрий вечір у різних регіонах України

Також Костянтин розповів, що саме сьогодні відзначає професійний ювілей:

«А почалася ця ТБ-історія з функцією «ведучий» 19 січня 1992 року, рівнесенько 30 років тому».

Костянтин ГрубичАрхівне фото, Костянтин Грубич з дружиною

За ці роки Костянтин Грубич був ведучим і кореспондентом багатьох програм на різних телевізійних каналах, протягом останніх років працює спеціальним кореспондентом «ТСН. Тиждень». Відтепер Костянтин Грубич буде поєднувати цю роботу з посадою ведучого денного інфотейнмент-шоу «Твій день».

Днями раніше у шоу «Сніданок. Вихідний» Костянтин зізнався: момент, коли він дізнався, що буде новим ведучим шоу «Твій день», став для нього однією із життєвих кульмінацій. Дивіться, як це було під час прямого ефіру "Твого дня":

17 січня інфотейнмент-шоу «Твій День» повернулося в ефір 1+1 після новорічних і різдвяних канікул. Під час першого ефіру нового сезону «Твого дня» стало відомо, що ведучі будуть працювати у оновленому складі трійок. Відтепер Руслана Писанка та Ірина Ванникова будуть вести ефір разом з Тімуром Мірошниченком, а Стася Ровінська і Володимир Рабчун працюватимуть разом з Костянтином Грубичем.

Грубич Твій деньФОТО: Instagram/kostyagrubych

Дивіться, як Костянтин Грубич з донькою Владиславою були у гостях "Сніданку. Вихідний". Там новий ведучий шоу "Твій день" розповів про емоції після сюрпризу у прямому ефірі та про сімейне життя: