Руслана Писанка нарешті вийшла на зв’язок і вперше прокоментувала свій стан здоров‘я

Зірка 1+1 Руслана Писанка зробила пост з лікарні та розповіла про свій стан здоров’я

Ведуча «Твій день» на 1+1 вийшла на зв’язок у соцмережах і подякувала за неймовірну підтримку і хвилювання.

Поділитися:

У п‘ятницю під час вистави «Поїзд «Одеса-мама», у якій актриса і телеведуча Руслана Писанка виконує одну з головних ролей, — стався нещасний випадок. Руслана раптово впала на сцені. І у ЗМІ з’явилися новини про втрату свідомості знаменитості. Це неабияк розхвилювало колег, телеглядачів і численних прихильників.

«Поїзд «Одеса-мама»

І нарешті, сьогодні, у неділю Руслана Писанка перервала мовчання, зробила пост на офіційній сторінці у Фейсбук і показала себе на фото з лікарняної палати.

Телеведуча шоу "Твій день" на 1+1 заспокоїла всіх і подякувала за неймовірну підтримку і хвилювання, турботу і приємні слова. За вчасно надану допомогу. Вона також прокоментувала, як все відбулося і чому:

«На поклоні на нашій виставі ми з акторами танцюємо коротенький танець. Я роблю рухи на підборах і, мабуть, на цей раз вчасно не зманеврувала. Можливо, через те, що у залі театру було холодно,  і м‘язи виявилися нерозігріті. А можливо, — просто невдало оступилася. І впала до долу», — розповіла телезірка.

Руслана Писанка

Пояснила чому стільки часу не відповідала — піднялася висока температура від стресу. Наразі Руслана чекає фінального рішення лікарів:

«Змушена константувати діагноз — у мене перелам ноги зі зміщенням. На жаль, без операції не минеться. Ситуація сталася напередодні у пятницю ввечері, — тож всі спеціалісти для цієї відповідальної справи — будуть лише у понеділок, тобто завтра. І завтра здам необхідні для цього аналізи. Тоді ж очікуємо разом з чоловіком — він поруч зі мною — на консиліум та остаточне рішення щодо операції», — зазначила Руслана.

Руслана Писанка

Писанка пообіцяла вийти на прямий зв’язок завтра чи днями у шоу "Твій день" на 1+1 і поговорити та розповісти більше!

Читайте допис Руслани Писанки в соцмережах за посиланням

Прихильники Руслани сколихнули соцмережі та писали слова підтримки: «Швидкого одужання без наслідків», «Русланочка, ти всіх лікувала та допомагала. Тепер направ свою енергію на себе».

Підтримали колегу і телезірки та актори: Юрій Горбунов, Олеся Жураківська, Ольга Сумська, Борис Барський, продюсер шоу «Твій день» Єгор Гордєєв та інші.

«Все буде добре!», — написала Сумська. «Одужуй, Руся!», — побажав Горбунов. «Найшвидшого одужання», — написав Віктор Андрієнко.

Чекаємо Руслану в прямому включенні на 1+1 у її рідному шоу «Твій день» і бажаємо їй швидкого одужання!

Твій день