Катя Осадча зустрілась із зіркою серіалу «Корольок — пташка співоча» Айдан Шенер

Світське життя покаже ексклюзивне інтерв'ю з Айдан Шенер

Цієї суботи легендарна акторка відкриє секрети своєї краси в ефірі Світського життя.

Поділитися:

Напередодні 8 березня Світське життя приготувало своїм глядачкам особливий подарунок: у Стамбулі Катя Осадча зустрілася з легендарною турецькою акторкою Айдан Шенер, відомою за роллю Феріде у серіалі «Корольок - пташка співоча», який у 80-х змушував завмирати перед екранами мільйони телеглядачів.

Айдан - справжня турецька Моніка Белуччі, красива, елегантна, так само популярна!

Турецькі чоловіки досі говорять про неї із захопленням, а під час нашої спільної прогулянки шанувальники не соромилися підходити і висловлювати своє захоплення... І це зрозуміло - колишня «Міс Туреччина», Айдан у свої 56 виглядає розкішно і молодо!» - ділиться враженнями від знайомства з турецькою зіркою Катя Осадча.

Як виявилося, один із секретів краси - українське коріння:

«Старше покоління мого роду по лінії матері приїхало з Криму до Туреччини у 1870-х роках. До того ж, як мені здається, моя зовнішність демонструє моє коріння - моя бабуся-кримчанка була неймовірно красивою жінкою. Кажуть, я схожа на неї. Я була у Криму 5-6 років тому, це було прекрасна подорож».

Особисте життя турецької красуні склалася не так вдало, як у її екранної героїні: в 1983 році вона вийшла заміж за гравця збірної Туреччини з футболу Айхана Акбіна, але через кілька років пара розлучилася.

У мене було кілька прекрасних відносин, але навіть вони не змусили мене всерйоз розглянути можливість знову вийти заміж. Я насолоджуюся своєю свободою!

Проте акторка досі підтримує зв'язок зі своїм партнером по серіалу, актором, який зіграв Кямрана - Кенаном Келавом. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча замилувала весняним образом у сукні в горох

Нині Айдан Шенер майже не знімається у кіно, періодично грає у театрі. Справу своєї відомої матері продовжує дочка артистки Еджем, вона - популярна в Туреччині актриса. 

Айдан присвячує свій час боротьбі за права тварин - у будинку артистки в передмісті Стамбула живуть більш 20 котів і собак.

Приїзд української знімальної групи викликав справжній ажіотаж в Туреччині - про зустріч знаменитостей написали головні турецькі ЗМІ! А вже цієї суботи, 9 березня, всі свої секрети Айдан Шенера розкриє в ефірі Світського життя!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Настя Каменських прокоментувала свої стосунки з Потапом