MONATIK розповів, чим дивував дружину в її День народження

MONATIK розповів, як змінилося його життя після того, як він став заслуженим артистом України та якими сюрпризами потішив дружину в її День народження.

Поділитися:

Популярний український співак MONATIK у "Світському житті" розповів, як змінилось ставлення його команди після отримання звання заслуженого артиста України, про коротку відпустку, поєднану з роботою та як він дивував кохану дружину в її День народження. 

До Дня Незалежності України Президент присвоїв Дмитру Монатику почесне звання “Заслужений артист України”.

Коли я в перший раз побачився з командою, почалось: "О, заслужений!  Давай із заслуженим сфотографуємось! А ти співав із заслуженим?".  Я досі не можу звикнути.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖMONATIK до дня народження дружини опублікував зворушливий вірш-привітання: "Ти одна така, і мені так пощастило..."

Між концертами MONATIK із дружиною встиг відпочити на озері Комо. Це була робота, поєднана з відпочинком. 

 У нас були класні побачення в Мілані. Дружина зауважила, що у нас давно не було таких побачень. Ми трохи засумували за такими моментами. Класно, що можна поєднувати роботу із красивими краєвидами. 

MONATIK розповів, чим порадував дружину у її День народження. 

Це було дуже відповідально, 35 років, тому я попросив дружину обрати те, що вона хоче. Вона обрала прикраси.

Також, Дмитро розказав, як відбувалось саме святкування:

У готелі пішли нам на зустріч, зробили красивий стіл, грала красива музика. Дружина обожнює кубинську музику і ми знайшли кавер-гурт у Туреччині, який співав латиноамериканські пісні. Я теж не зміг не вийти на сцену і не заспівати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖСпівачка Lida Lee розповіла подробиці творчого розриву з MONATIK: "Це було неочікувано, але так повинно було статися"

MONATIK зізнався, що у нього зараз є одна артистка на приміті і він розглядає дует з нею, а от продюсуванням займатись поки не планує.

Нагадаємо, після участі у "Голосі країни", Lida Lee та MONATIK підписали 10-річний контракт як співачка і продюсер. Проте лише через рік після підписання цього документа, 16 липня цього року, Дмитро Монатик оголосив про те, що його співпраця з Lida Lee та іншою підопічною, Ніно Басілая, припиняється.